من میخوام adsl رو شبکه کنم به این شکل که مودم با usb به pc و لپ تاپ با lan به pc متصل بشه من همه کارا کردم والان دو سیستم کاملا شبکه هستند و فایل ها منتقل میشه من کانکشن adsl رو هم شبکه کردم ولی کانکشن تو لب تاپ نمیاد و اینترنت شر نمیشه:41:
؟؟؟؟
Printable View
من میخوام adsl رو شبکه کنم به این شکل که مودم با usb به pc و لپ تاپ با lan به pc متصل بشه من همه کارا کردم والان دو سیستم کاملا شبکه هستند و فایل ها منتقل میشه من کانکشن adsl رو هم شبکه کردم ولی کانکشن تو لب تاپ نمیاد و اینترنت شر نمیشه:41:
؟؟؟؟
به بخش شبکه های کامپیوتری مراجعه کنید
احتمالا شما گزینه ی Descavery رو فعال نکردید و یا FireWall ایراد میگیره و یا در نهایت درست شبکه نکردیدکد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=109
بخش Descavery کجاست؟نقل قول:
Network and Sharing Center در ویندوز Vista و خوب بخش Workgroup در ویندوز XPنقل قول:
این کارو کردم ولی نشدنقل قول:
1- آیا isp شما اجازه میده چند یوزر از یک اکانت adsl استفاده کنه ؟نقل قول:
اگه اینجور هست بهتره از ip دستی استفاده کنید و سیستم هایتون رو با ip دستی ست کنید.
فکر کنم همین طور باشه چون قبلا یکی با usb دیگری با lan وصل میشدن ولی الان نمیشهنقل قول:
چطور سیستم هارو با ip دستی ست کنم؟
البته انتی ویروس سیستم دوم آپ دیت میشه ولی کانکشن تو سیستم دوم نمیاد
دوست من بی خیال ، از کجا داری می گی که برای این کار باید از آی اس پی اجازه گرفت ؟ :18:نقل قول:
اصلا به اون چه ؟ :18:
دوست من ، من تو شبکه تجربه چندانی ندارم ، اما بهتره به همون تاپیک شبکه مراجعه کنید ، باور کنید زود تر نتیجه می گیرید :10: :11:نقل قول:
isp ها میتونن جلوی کانکت شدن یک یوزر با چند ای پی رو بگیرننقل قول:
سلامنقل قول:
من خیلی وقت پیش یه همچین مشکلی داشتم به این صورت که تمام اعمال مربوط به شبکه خوب انجام میشد الا
اینترنتش ==> تو سیستم Client ==>اگه Ip رو عوض کنی درست میشه
حالا با V-P-N یا برنامه های دیگه
البته حتما راه دیگه ای هم داره ولی من این کارو کردم و نتیجه داده
موفق باشید