سلام دوستان
من فایل زبان یه اسکریپت رو فارسی کردم و اونو با فرمت utf-8 ذخیره کردم اما الان که تو سایت قراش دادم همه نوشتهای به صورت علامت سوال در اومده میشه بگین مشکل از کجاست؟؟در ضمن فایل زبانش هم php هستش
ممنون میشم
Printable View
سلام دوستان
من فایل زبان یه اسکریپت رو فارسی کردم و اونو با فرمت utf-8 ذخیره کردم اما الان که تو سایت قراش دادم همه نوشتهای به صورت علامت سوال در اومده میشه بگین مشکل از کجاست؟؟در ضمن فایل زبانش هم php هستش
ممنون میشم
سلام دوست من شما بهتره که هر صفحه را با utf8 سیو کنید.
موفق باشید
سلامنقل قول:
همه صفحات رو با utf-8 خیره کردم اما بازم همین جوره و هیچ فرقی نکرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
اگه دیتابیس داره یونیکد اونا رو هم تغییر بدید
در ضمن شما از چه نرم افزاری استفاده کردید ؟
سلام دیتا بیس رو هم utf-8 ذخیره کردم اما بازم فرقی نداشت . من ازاسکریپت جامعه مجازی دلفین dolphin 6.1.4 استفاده میکنمنقل قول:
دیتابیس رو latin1 کنیدنقل قول:
منظور من از نرم افزار اینه که با چه ویرایشگری فایلها رو ادیت کردید
dream weaver N++ یا چی؟
من از note pad ویندوز استفاده میکردم مگه این با اینایی که شما گفتین خیلی فرق داره؟نقل قول:
به خاطر یونیکد میگم چون مثلا اگه از dream استفاده کنید خودش یونیکد میکنهنقل قول:
من تو چند تا نرم افزار دنبال این فرمتی که گفتین گشتم اما پیداش نکردم منتها من dream ندارم فایل دیتا بیس رو اپلود کردم اگه میشه خودتون زحمت تغییرش رو بکشید خیلی ممنون میشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معمولا اگر یه فایل با ansi ذخیره شده باشه دوباره با یه encoging دیگه ذخیره شه مرورگر نمیتونه تشخیص بده
برای همین علامت سوال میزاره کاراکترها رو
یه ماتحانی بکنید با همون ansi ذخیره و آپلود کنید
شاید درست شه