سایت وزارت بازرگانی کل کشور به آدرس زیر لحظاتی پیش هک شد.این جا اولین جایی که این خبر اعلام میشه..لطفه دوستان اگه کپی می کنن منبع رو ذکر کنن.این واقعه رو به وزیر محترم تسلیت میگم ...ایشالا غمه آخرتون باشه
کد:www.ioms.ir
Printable View
سایت وزارت بازرگانی کل کشور به آدرس زیر لحظاتی پیش هک شد.این جا اولین جایی که این خبر اعلام میشه..لطفه دوستان اگه کپی می کنن منبع رو ذکر کنن.این واقعه رو به وزیر محترم تسلیت میگم ...ایشالا غمه آخرتون باشه
کد:www.ioms.ir
من که هیچی ندیدم
با سلام دوباره!!
با عرض پوزش که دیر پست میدم...باید بگم که سایت وزارت بازرگانی امروز هک شد و دقایقی در صفحه اصلی سایت عبارت ---- به همراه بکگراند مشکی نمایش داده شد و بعد سایت به مدت 20 دقیقه قطع شد و دوباره سایت توسط مدیر سیستم ریکاور شد و به حالت عادی برگشت.سایت در حالت عادی قرار داشت که ذوباره بعد از گذشت یکی ، دو ساعت عبارت ---- در صفحه اول نمایان شد..ایشالا فردا عکسشو میذارم.
برای اطلاعات بیشتر باید بگم در این سایت اطلاعات شخصی و سازمانی بازرگانان و شرکت های کل کشور به همراه اجناسی که وارد میکنند و نام نمایندگان آنها در این سایت ثبت میشود.
بازم میگم این جا اولین جاییه که این خبر نوشته میشه و در هیچ جای دیگه ای(اعم از سایتهای خبری و غیره) تاکنون این خبر درج نشده(حتی خوده وزیرم نمیدونه) !!!
این که سایت (( سایت وزارت بازرگانی کل کشور )) نبود کهنقل قول:
سایت وزارت بازرگانی کل کشور دقایقی پیش هک شد
سایت مدیریت شعب سفارش واردات کالا و اینجور چیزا بود
نخیر سایت سازمان توسعه تجارته که الانم سالمه!نقل قول:
این که سایت (( سایت وزارت بازرگانی کل کشور )) نبود که
سایت مدیریت شعب سفارش واردات کالا و اینجور چیزا بود
Header بالای سایت رو بخونین ، تقریبا همونه که من گفتم ، حالا مهم نیست ، معلومه که مال وزارت بازرگانیه ، اما فعلا که هک نشده و سالمهنقل قول:
نخیر سایت سازمان توسعه تجارته که الانم سالمه!
مهم نیست ولی input output managment system
البته فکر کنم :)
سلام.بالاخره تونستم عکس رو آپ کنم.اینم عکس سایت موقعی که هک شده بود.
کد:http://www.megaupload.com/?d=3bir6kov
یه کم دیر رسیدی رفیقنقل قول:
سلام.بالاخره تونستم عکس رو آپ کنم.اینم عکس سایت موقعی که هک شده بود.
و در ضمن :
1 : عکس رو با لینک مستقیم بزار
2 : File description: fsdgfasd
سایت روبازکرد مشکلی نداشت....