سلام.
دوستان من الان در حال حاظر پی1 دارم.اينم بگم که ازش راضي هستم و مشکلي باش ندارم.ولي در جايی کار پيدا کردم و گفتم حالا که پول دستم مياد گوشيمو بفوروشم و برم يه يی71 بگيرم.
نظره شما چيه؟به نظره شما ارزش داره که پی1 را با يی71 عوض کنم؟
Printable View
سلام.
دوستان من الان در حال حاظر پی1 دارم.اينم بگم که ازش راضي هستم و مشکلي باش ندارم.ولي در جايی کار پيدا کردم و گفتم حالا که پول دستم مياد گوشيمو بفوروشم و برم يه يی71 بگيرم.
نظره شما چيه؟به نظره شما ارزش داره که پی1 را با يی71 عوض کنم؟
سلام
نه ارزش نداره
موقعی که میخوای گوشی جدید بخری,سعی کن در جا نزنی.همیشه اگه گوشی جدیدت از همه نظر به گوشی الانت برتری داشت خرید کن.
تو که گوشی تاچ استفاده کردی گوشیای دیگه ای که تاچ نباشن برات جذابیت نداره.
ای 71 صفحه نمایش ش هم کوچیکتره و فقط جی پی اس بیشتر داره در عوض تاچ نیست دنبال یه تاچ بهتر از پی وان بگرد.
Samsung i780 این مدل برات بهتره دوربینش 2 ـه ولی وای فای و چی پی اس هم داره،ویندوز موبایل هم هست. نشانه گر موس نوری هم داره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیستم عاملش ویندوز موبایل ورژن 0/6.
2.55 اینچ. 320 در 320 پیکسل.
128 مگابایت حافظه داخلی
دوربین 2 مگاپیکسل، فیلمبرداری QVGA@15fps.
فلش ندارد
قیمت: خدمات پارسه 3,200,000 ریال
از همگی ممنون.
دوستان من میخام گوشی مورد نظر یک صفحه کلید کامل داشته باشه و کشابی هم نباشه.
مثل پی1 یا یی71 ساده باشه ولی به همراه کیبرد کامل بازم مثل پی1 و یی71 و کارایی بالایی هم داشته باشه بازم مثل پی1 یا یی71
سلام.
در تایید حرفهای مهرداد باید بگم شما چون با تاچ اسکرین کار کردی دیگه نمیتونی با گوشیهای غیر تاچ کار کنی(لااقل در مورد خودم و چند تن از بستگان و دوستانم اینطور بوده)اگر خواستی غیر تاچ بگیری اول یک گوشی بصورت غرضی هم شده بگیر تست کن اگر راحت بودب بخر وگرنه برو دنبال یک تاچ اسکرین دیگه.
به نظر من برو به سمت ویندوز موبایل
دوست عزيز همه زورتو بزن كه يك htc بخري با همه امكانات كه يه قدم جلو بري وگرنه با عوض كردن گوشيت با شرايطي كه گفتي چيزي به دست نمياري كه ذوق كني
دوستان من لپ تاپ دارم و ویندوز موبایل به کارم نمیاد.
میخام سیمبین باشه.
نقل قول:
سلام.
با اینکه میدونم تعصب خاصی نسبت به سیمبیان داری اما پیشنهاد میکنم یک ویندوز موبایل بگیری.یکبار امتحان کن .منم لپ تاپ دارم اما به واقع این دو تا زمین تا آسمون با هم فرق دارن.اصلا" هر کدوم برای کاری ساخته شدن .
من حاضرم سر هر چی بگی شرط ببندم اگر یکبار یک گوشی که وین مو داره بگیری دیگه هیچوقت سراغ سیمبیان نمیری.شما با این مدل گوشیها واقعا" به معنای تکنولوژی پی خواهی برد.اینکه شما میتونی با تغییرات همون چیزی رو داشته باشی که میخوای نه اون چیزی که شرکت سازنده میخواد.
البته فقط در حد یک پیشنهاد.!!!:46:
شاد و پیروز باشید.