انکریپت کردن بانکهای اطلاعاتی
سلام بچه ها!!! (البته می دونم که همتون آدمای بزرگ و نازنینی هستید).
غرض از مزاحمت : امنیت برنامه هایی که ما می نویسم کلا یک مقوله حیاتی برای برنامه نویس هست البته در ایران وضع به مراتب خظرناک تره, قانونی هم برای حمایت از صنعت نرم افزار وجود نداره ........... اصلا وجود نداره.
حالا همه چیز رو باید خودومون در حد توان حل کنیم. به مناسبت همون بی قانونی ذکر شده در بالا برای انکریپت کردن کدها و مسائل امنیتی در تولید نرم افزار تا حدی مشکلات حل شده اند بدون اینکه هزینه آنچنانی بپردازیم. منتها بانکهای اطلاعاتی همراه با برنامه ها همچنان در تیررس دستبرد هستند.
سوال کلی من اینه : آیا راهی برای انکرپیت کردن اطلاعات موجود در بانکهای اطلاعاتی هست؟ یانه؟
آیا خود نرم افزارهای مدیریت بانک های اطلاعاتی همچنین امکاناتی دارند یا نه؟
البته به این نکته هم توجه بشه که خود برنامه اطلاعات را باید دکرپیت کنه و بصورت صحیح و درست به کاربر نشون بده, منظورم فقط اینه که خارج از دسترسی برنامه اگه کاربری خواست بصورت مستقیم از بانک استفاده کنه. نتونه به اطلاعات دسترسی داشته باشه اگر هم دسترسی پیدا کرد, اطلاعات انکریپت شده باشند تا نتونه کاری انجام بده
پسورد هایی هم که ما واسه بانک می ذاریم خیلی زود شکسته می شن. پس زیاد نمی شه روش اعتماد کرد. البته واسه SQL من ندیدم. اما واسه access خودم تجربه کردم و جواب مثبت بود.