-
Top 10 phones at MWC 2009
-
باورم نمي شد! فك ميكردم hd اول شه!
ماشالا توشيبا!
و درود بر آيدو!
-
این بر چه مبنایی بوده حالا ؟ پارتی بازی ؟
به نظرم در جمیع امکانات باید اچ دی سامسونگ اول میشد شایدم ایدو
تو نوآوری هم 86 به خاطر تکنولوژی جدیدش
زیباترین طراحی هم مسلما ایدو
بهترین شرکت سامسونگ
-
این توشیبا که حاله اساسی از همه گرفت ...... رو کرد به HTC گفت ... : نی نی برو لا لا....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.!!!
این حق شه....!!
دومی .... سخته ... ولی خوب اس ای کاری کرد که هیچکسی نکرده (البته این معیار خوبی نیست) ولی به نظرم باید به خاطر لو نرفتن اطلاعات آیدا به اس ای تبریک گفت......!!!
این انتخاب به نظرم کمی جای شبه داره ....... همه باید بازرسی بدنی بشن ..... مسول آسیا cnet حمید که نیست ها....:5:..؟!؟!؟
سومی که خیلی عجیبه ....... من فکر میکردم HD این جایگاه رو داره ( و راستش توقع داشتم دوم باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
).
چون به نظرم hd از 8300 امیتاز بهتری میگیره...!!
سعید مشخص نیست .... دلیل این انتخاب ها چی بوده.......؟!؟!؟
-
به نظر من یکم عجیبه! نظر من اینه که سامسونگ HD باید با آیدیو عوض میشد. به جای Ultra Touch باید I7410 میومد چون نو آورانه بود. آرینا جون هم با N86 عوض میشد (به خاطر سیستم عامل فوق العاده جذابش).
-
دوستان توی متنی که برای HD گذاشتن فقط از فیلمبرداریش تعریف کرده
در ضمن این سایت Cnet توی بقیه محصولات حرصم یمده بس که از سامسونگ تعریف میکنه. پس پارتی بازی نبوده
نقل قول:
سعید مشخص نیست .... دلیل این انتخاب ها چی بوده.......؟!؟!؟
نچ
اگه میخواید توضیحی که در موردشون دادنو بنویسم
این توشیباهم حقشه
Cpu 1Ghz
4.1 اینچ
400*800
-
نقل قول:
Cpu 1Ghz
4.1 اینچ
400*800
راست میگه
سخت افزار بالایی داره.
cpu 1 خیلی بالا هست.
-
بنظرم منصفانه هست :دی
توشیبا که واقعآ خره :دی (خر استعاره از خیلی خفن منظورمه :دی)
آیدو هم بنظرم یه گوشی بود که هیچکسی انتظارش رو نداشت
3 و 4 رو فک کنم اگه جاش عوض میشد بهتر بود
-
نقل قول:
دومی .... سخته ... ولی خوب اس ای کاری کرد که هیچکسی نکرده (البته این معیار خوبی نیست) ولی به نظرم باید به خاطر لو نرفتن اطلاعات آیدا به اس ای تبریک گفت......!!!
خب پارسال هم تا لحظه معرفی کسی از x1 و کلا سری جدید c و g هیچ خبری نداشت.
-
عجیبه که se اینقدر راحت جلوی لو رفتن اطلاعات گوشی رو میگیره اما بقیه نه، البته هیکارو w995 خیلی پیش از معرفی اطلاعاتش پخش بود.
اما کلآ رتبه ها جالب بود.hd بیشتر از 4 حقش بود حالا اول نه دوم نه سوم نه اینکه بشه 4 احتمالآ به خاطر فرم ظاهریش که داد میزنه سامسونگه بر عکس ultra touch
سپاس