سلام
نرم افزاري خوبي براي ذخيره فلش هاي روي اينترنت مي خواستم
بعضي از فلشها حتي با برنامه save flash هم ذخيره نميشه
مرسي
Printable View
سلام
نرم افزاري خوبي براي ذخيره فلش هاي روي اينترنت مي خواستم
بعضي از فلشها حتي با برنامه save flash هم ذخيره نميشه
مرسي
اگه كسي مي دونه حتما بگه.من flash cathero & ... امتحان كردم نميشه.بايد يه راهي رو بگيد كه تو سورس فلش تغيير بديم كه از رو سرور اجرا نشه.
فایل های فلش قبل از اینکه کش سیستم رو پاک کنید معمولا توTemporary Internet Filesذخیره می شوند.
تو تمپ هم اين فلش ها نميشينه .يعني ميشينه ولي اجرا نميشه و ميگه بايد از روي سرور لود بشه.
من يا اين برنامه راحت هر فلشي رو گرفتم EZ Save Flash
به اين تاپيك يه سري بزن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه تونستي با اين برنامه يا هر برنامه ديگه اين دو تا و امثال اينارو بگيري خبرشو به ما هم بده .پير شي ننه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بفرما اين هم آدرس فلش طناب كشي با كرگدن از سايت اولي(رديف آخر چهارمي از چپ):
اين يكي هم آدرس فلشي كه تابلوهاي راهنمايي ورانندگي را نشان مي دهد.
در ذخيره كردن كدام فلش مشكل داريد بگوييد تا در صورت امكان آدرس براي دانلود بدهم. :rolleye:
سايت اولي اجازه دانلود را به شما نمي دهد براي همين فقط مي توانم از اين سايت آدرس به شما براي ديدن فلش بدهم و درواقع فلش هاي اين سايت به صورت Stream ارائه شده است.
نقل قول:
نوشته شده توسط mska
:)کد:http://www.*******.com/archives/2005/10/save_flash_3061.php
اين چرا لينك و ستاره مي كنه? :angry: ميكس ايران هست اون ستاره ها
سلام دوست عزیز
دلیل نشون دادن ستاره اینه که اسم اون سایت در فروم فیلتر شده همین!
فکر کنم منظور شما نرم افزار save flashبوده که دوستمون هم گفتند که فلش های فوق با سیو فلش هم سیو نمی شوند و نرم افزار دیگه ای می خواستند!!
ممنون
اقا ميكائيل ممنون كه اين لينك هارو گذاشتيد و لي اينا رو كه بازم نميشه ذخيره كرد.گرينه save صفحه هم خاموشه.من ميخوام اين فلش ها رو رو سي دي بريزم.اگه ميشه راهنمايي كنيد.من از يكي شنيدم كه ميشه اينجور فلش هارو ذخيره كرد ولي نامرد نگفت چجوري.فقط چيزي كه من ميدونم اينكه كار نشد نداره.