سلام
من خیلی دوستدامر برنامه نویسی رو یاد بگیرم و معتقدم برنامه نویسی کسی بلد نباشه یعنی تو زمینه کامپیوتر هیچی نیست
ار کجا شروع کنم ؟ ... خیلی دوست دارم قالب سایت بنویسم و طراحی کنم :11:
Printable View
سلام
من خیلی دوستدامر برنامه نویسی رو یاد بگیرم و معتقدم برنامه نویسی کسی بلد نباشه یعنی تو زمینه کامپیوتر هیچی نیست
ار کجا شروع کنم ؟ ... خیلی دوست دارم قالب سایت بنویسم و طراحی کنم :11:
ازvb6شروع کن
به نظر من اگه از #Visual C استفاده کنید سریعتر و ساده تر به نتیجه مطلوب میرسید چون از نظر سادگی درک و فهم دستورات به زبان انسان بسیاری نزدیکتر بوده و یک زبان سطح بالا محسوب میشود ولی از نظر سرعت و اینکه بخواهید یک برنامه سریع طراحی کنید من ++C را پیشنهاد میکنم.
سلام
vb.net
vb6
ببخشید برای برنامه نویسی نرم افزار کامپیوتر و هم وب ویژوال بیسیک خوبه ؟ بیشتر دوست دارم قالب وبلاگ و سایت بنویسم
راستی یه کتاب اموزش گام به گام ویژوال بیسیک تالیف مهندس عین ا... جعفرنژاد قمی و مهندس رمضان عباس نژاد ویراست دوم سال 84 و یکی هم کتاب برنامه نویسی c++ ویرایش سوم مهندس علیرضا جباریه - مهندس محمد رضا حیدری نژاد چاپ 83 دارم ... میشه از اینا استفاده کرد یا قدیمی شدن ؟ :11:
دوست عزيز واسه طراحي قالب از نرم افزار هاي ديگه اي مثل dramwaver و .... استفاده مي كنن :20: ولي اگه ميخواهي برنامه نويسي رو شروع كني سعي كن كه با Vb.net شروع كني...نقل قول:
راستش كتاب هاي جعفر نژاد واسه شروع زياد خوب نيستن .... :27: در مورد c++ هم بايد بهت بگم كه من باشم نمي رم سراغ اين زبون البته اگه دانشگاهي نيستي(رشتت كام نيست ) برو سراغ #خ:27:نقل قول:
کتاب اموزش vb.net چی بگیرم ؟ e-book ش هست دانلود کنم ؟
من e-book براي C# دارم ولي براي vb.net ندارم. اگه خواستي برات upload كنم. به نظر من C# بازار كار بهتري داره و از vb.net هم قوي تر هست.نقل قول:
البته اگه قبلا برنامه نويسي نكردي بهتر كه برنامه نويسي با C يا vb6 رو ياد بگير و بعد برو .net شروع كن!
اون كتابي رو كه درباره vb6 گفتي رو هم من خوندم. براي يادگيري اوليه خوبه ولي براي حرفه اي شدن خوب نيست.
اگه خواستي كتاب C# بخري كتاب مهرداد توانا خيلي خوبه(شايد اسمش دقيق اين نباشه ولي تو همين مايه هاست)
همون کتاب vb رو می تونی برام اپلود کنی ؟ (فارسی شو)