سلام دوستان
آقا این سرعت adsl که مثلا میگن 128 ، کیلو بایته یا کیلو بیته ؟
Printable View
سلام دوستان
آقا این سرعت adsl که مثلا میگن 128 ، کیلو بایته یا کیلو بیته ؟
منظورkbکیلوبایت................
نقل قول:نقل قول:
منظور کیلو بیت بر ثانیه است اگر کیلو بایت بود که کلی حال میداند:2:
فكر كنم سرعت اينترنت كيلوبايت باشه اما سرعت دانلود كيلو بيت باشه ( البته فكر كنم )
اتفاقا دقیقا برعکس فکر میکنینقل قول:
سرعت اینترنت بر حسب کیلوبیت برثانیه محاسبه میشه kbps (مخفف اینه kilo bit per second)
ولی سرعت دانلود برحسب کیلوبایت برثانیه KBps
(به کوچک و بزرگ بودن حروف دقت کنید)
گفتم كه فكر كنم.نقل قول:
......
سرعت اسمی رو بر اساس kbps یا کیلوبیت ( در مقیاس کلی تر مگابیت و گیگابیت است) می سنجن و سرعت کیلوبایت یا kb/s بخاطر محاسبه حجم فایل ها در حالت استاندارد در کامپیوتر استفاده میشه...هر کیلوبایت ( و به طور کلی هر بایت) برابر 8 کیلوبیت ( و کلی تر بیت ) است.
در ادامه توضیح دوستان اضافه کنم که اگه این مورد رو توی تاپیک سرویس دهنده های اینترنت هم میگفتی بچه ها جوابتو میدادن و احتیاجی به تاپیک جداگانه نبود.در ضمن یه سرچ کوچیک توی فروم هم میتونست بدون اینکه تاچیک بزنی مشکلتو حل کنه
چون این موضوع بار ها و بارها گفته شده
دوست عزيز تو اينترنت دو تا سرعت دارم . يكي سرعت گرفتن يا همون download هست و يكي سرعت ارسال يا فرستادن يا همون upload . اين سرعتي كه اينا مينويسن مثلا 128 سرعت download هست و اگه اين عدد رو به 8 تقسيم كني تقريبا سرعت down load به دست مياد . البته يه سري از سرويس دهنده ها يه 20 درصدي به سرعت اسمي اضافه مي كنن تا سرعت بهتري بهت بدن . راستي سرعت up load هم يك هشتم سرعت داونلود هست اكثرا. و اينكه در آخر سر سرعت واقعي بستگي به تعداد نفراتي داره كه اون خط شما باهاشون به اشتراك گذاشته شده (shere شده). اكثرا يه خط رو بين 5 نفر تقسيم ميكنن . اگه كمتر از اين بشه يعني حدود 2 نفر اين عالي ميشه
ببینم یعنی منی که اینترنت 64 دارم و با 8 دانلود میکنه درسته....؟نقل قول:
اگه اینجوری باشه شبانه ای که با سرعت 50 دانلود میکنم معادل اینترنت 400 کیلو بیت هست؟...؟
یعنی شبا محدودیت واسه منه 64ی یا کسی که 256 داره نداره؟؟؟