برای سیستم p4 از سرویس پک 2 یا 3 استفاده کنم؟
فرق سرویس پک 2 با سرویس پک 3 در چیه؟
Printable View
برای سیستم p4 از سرویس پک 2 یا 3 استفاده کنم؟
فرق سرویس پک 2 با سرویس پک 3 در چیه؟
سلام بستگی به نیازتون داره/ که از سیستم چی میخواین. به نظر من از سرویس پک 2 چون 3 هنوز زیاد جا نیوفتاده.
نه سرويس پك 3 خوبه
جا نيفتادن لازم نداره كه
سيستم عمل جديد نيست كه جا بيفته
فقط يه ذزه سرعتسيستم بايد خوب باشه
سلام منظورم از جا افتادن اینه که مثلا ن هنوز بعضی از برنامه در اون اجرا نمیشن .
شما از سرويس پك 3 استفاده كن اين سرويس پك ها باگ ها و ارور هاي سرويس پك قبلي رو ميگيره ...
واسه بهبود ويندوز ارائه شده...
طبق تجربه ي من وقتي اين سرويس پك رو نصب ميكنم نصبت به قبلي ها ويندوز بهتر ارور كمتر و كلا چند ماه بيشتر كار ميكنه
سلام
به نظر من سرویس پک 3 بهتره به گفته دوستمون پایداری سیستم عامل بهتر میشه
به نظر من Xp Sp2 از نظر ثبات کارکرد و راحتی در نصب و اجرای برنامه ها و درایور ها از همش بهتره !!
حالا چرا چون ما کاربر خونگی هستیم ! پس هیچوقت کسی نمیاد ما وقتشو برای نفوذ به سیستم ما حروم کنه مگر در بعضی مواقع !!!
امنيت رو نميبره بالا به اون صورت كه فكر ميكنينقل قول:
حالا چرا چون ما کاربر خونگی هستیم ! پس هیچوقت کسی نمیاد ما وقتشو برای نفوذ به سیستم ما حروم کنه مگر در بعضی مواقع !!!
اين پك ها مشكلات ويندوز رو حل كرده
مشکلات ویندوز چیه مثلا مشکل درایور کارت صدا هنگام پخش یه آهنگ تیک داره و ...... که همه اینه با آپدیت درایور حل میشه دیگه نیازی نیست خودمون درگیر مشکلات بدتر کنیم !!!! به نظر من مشکلاتی که بعد از نصب سرویس پک 3 و... به وجود میاد خیلی بیشتره حداقلش تجربه من اینه !!! به بهترین گزینه ای هم که رسیدم سرویس پک 2 بوده البته شاید دیگر دوستان متناسب با استفادشون از سیستم نتیجه های بهتر یا بدتر گرفته باشن !!
يكي از مزيت هاي بزرگش رفع ارور هاي مربوط به adsl كه ويندوز رو به سرعت داغون ميكرد همه رفع شدهنقل قول: