سلام دوستان
کدی هست که باهاش بشه حق دسترسی را از یوزری گرفت تا کاربر نتواند وارد پوشه بشه یا فایل رو اجرا کنه
ممنون میشم راهنماییم کنید
Printable View
سلام دوستان
کدی هست که باهاش بشه حق دسترسی را از یوزری گرفت تا کاربر نتواند وارد پوشه بشه یا فایل رو اجرا کنه
ممنون میشم راهنماییم کنید
اگه ميخواي فقط تو برنامه ي خودت اين اتفاق بيفته كه فكر كنم بشه، ولي اگه ميخواي با وي بي يه كاري كني تو ويندوزت اينجوري شه فكر نكنم بشه. مثلا تو اگه بخواي توي برنامه ت كاربر نتونه سراغ فلان پوشه بره، ميتونه مسير رو تشخيص بده و وقتي ميخواد بره توي فايل ازش پسوورد بخواد.
کد:
با درود به شما
ممکنه کدی که روی یک پوشه در برنامه vb پسورد می گذاره رو بنویسید
با سپاس
احتمالا من منظورم درست بیان نکردم
منظورم windows security هستش که مربوط به درایو های با فرمت NTFS هست
کافی یه تیک در اون قسمت جابجا کنی در اون لحظه نمیشه فایل یا پوشه رو باز کرد یا تغییر داد(بستگی به تیکه داره)
نميدونم ميشه يا نه.نقل قول:
احتمالا من منظورم درست بیان نکردم
منظورم windows security هستش که مربوط به درایو های با فرمت ntfs هست
کافی یه تیک در اون قسمت جابجا کنی در اون لحظه نمیشه فایل یا پوشه رو باز کرد یا تغییر داد(بستگی به تیکه داره)
منظور من این بود، فرض کنید شما یه Dir روی فرم گذاشتید، که کاربر به وسیله ی اون میتونه پوشه ها رو انتخاب کنه و یه دکمه دارید که میره تو جایی که کاربر انتخاب کرده ولی خوب میتونید بگید مثلا اگه اون آدرسی که کاربر انتخاب کرده برابر C\Windwos بود یه InputBox باز بشه و از کاربر یه رمزی رو برای ورود بخواد.نقل قول:
با درود به شما
ممکنه کدی که روی یک پوشه در برنامه vb پسورد می گذاره رو بنویسید
با سپاس
کار نسبتا آسونیه. اگه میخواید کدش رو بنویسم.
راستش من میخوام روی یک پوشه(بر روی cd) که مربوط به برنامم هست ونمی خوام کاربر به اطلاعاتش دسترسی داشته باشه پسورد بزارم و یا روی فایل بانک اطلاعاتی این کار رو انجام بدم...کد:منظور من این بود، فرض کنید شما یه Dir روی فرم گذاشتید، که کاربر به وسیله ی اون میتونه پوشه ها رو انتخاب کنه و یه دکمه دارید که میره تو جایی که کاربر انتخاب کرده ولی خوب میتونید بگید مثلا اگه اون آدرسی که کاربر انتخاب کرده برابر C\Windwos بود یه InputBox باز بشه و از کاربر یه رمزی رو برای ورود بخواد.
کار نسبتا آسونیه. اگه میخواید کدش رو بنویسم.[/quote]
خیلی محبت می کنین اگه در این زمینه منو راهنمایی کنین :11:
سلام
تو همون مشکلی را داری که من دارم یعنی من یک برنامه نوشتم که روی بانک اطلاعاتی خیلی زحمت کشیدم می خواهم کاربر به صورت عادی نتونه به بانک نفوذ پیدا کنه
اگه کسی هست یه راهنمایی بکنه
من در رابطه با بانک اطلاعاتی چیز زیادی نمی دونم ولی نمیشه اطلاعات درون dll ریخت
سلام
نمی دونم ولی میشه یک کار دیگری انجام داد اینکه پسوند بانک را عوض کنی مثلاا بذاری dll
این روش ضعیفی خوب میشه یه راحتی تغییرش داد ولی اگه درون dll قرارش بدی تیگه طرف باید هکر باشه