سلام
تفاوت زبانهای php , asp , asp.ne چیه؟
Printable View
سلام
تفاوت زبانهای php , asp , asp.ne چیه؟
نقل قول:
هیچی :41:
فقط من استفاده از asp ( نه .net ) رو پیشنهاد نمی کنم ! :41::41:
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما اگه جستجو می کردید چیز های زیادی به دست می یاوردید ، نیاز به زدن تاپیک جدید نبود.
تفاوت های زیادی هست ، که الان بخوام بگم جنجالی می شه. :31::27:
ولی به نظر من PHP از نظر قدرت و سرعت برتره :31::27:
یکی از فرق های قابل ذکر اینه که تو ASP,ASP.net وقتی از یک کد خاصی استفاده می کنی نیاز به یک برنامه جانبی دیگه هست برای پردازش و وقتی که بخوای این کد رو توی سرور های دیگه که ویندوز نیستند تست کنید ول محتله :31:
ولی PHP کدی که می نویسید داخل خودش پردازش می شه و توی تمامی سرور ها قابل اجراست.
:10: نمی دونم متوجه شدید ، :46: اگه مشکلی هست بفرمائید. :40::11:
تشکر ویژه هم از محمد جان :19::11::27::31:
موفق باشید.
متوجه شدم.
واقعا ؟نقل قول:
یکی از فرق های قابل ذکر اینه که تو ASP,ASP.net وقتی از یک کد خاصی استفاده می کنی نیاز به یک برنامه جانبی دیگه هست برای پردازش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه ذره توضیح میدی من متوجه بشم ؟
آره ولی تا زمانی که پروژه کوچک باشهنقل قول:
ولی به نظر من PHP از نظر قدرت و سرعت برتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سجاد جون یعنی چی؟یعنی خود php مفسر داره?!؟نقل قول:
ولی PHP کدی که می نویسید داخل خودش پردازش می شه و توی تمامی سرور ها قابل اجراست.
راستی Asp رو وارد این مسائل نکنید که خود بیلی هم حالش ازش بهم میخوره
Asp دیگه مرده اون دیگه باید بره تو موزه های ایتالیا سیر کنه
الان تو دنیای برنامه نویسی تکنولوژی .NET داره حرف اول میزنه.
فکر میکنم Asp رو دیگه باید به بچه های دبستانی یاد بدن(^_^) یا بگن یه زمانی هم این زبان (که بالاخره ما نفهمدیم vbscript یا نه) تو داینامیک رفت و آمدی داشته؟!
آره ، چرا که نه نیما جون. :31: هر چن که می دونم طرفدار مایکروسافتی :دینقل قول:
به به داود گل هم که وارد بحث شده :31::27:نقل قول:
زیاد تاپیک رو به جنجال نمی کشونم :31::27:
ولی حرف من اینه که Asp یا ASP.net معمولاً برای پردازش اطلاعات به خارج از خودش باید بره و یک زبان واحد نیست همیشه مایکروسافت پس از ساخت امکانات جدید برای این زبان امکانات رو داخل این زبان قرار نمی ده بلکه برای استفاده باید صداش بزنی و برای پردازش اطلاعاتت باید اطلاعات وارد اون بشه ولی PHP یک زبان واحد که نیازی به کسی نداره :27: البته تا اونجایی که من فهمیدم اگه من در اشتباهم بفرمائید از جهالت در بیابیم.
در ضمن حرف شما متینه در هر جا یه زبان برنامه نویسی نیازه و من مشکلی با ASP,ASP.net ندارم هر کدوم جای خودشون خیلی مفیدن :46:
منتظر تجربیاتتون هستم :11::10::40:
دقیقا فکر میکنم متنی رو خوندین که برای مقایسه asp و php نوشته شده !نه net.
تمام اتفاقات تو دات نت تو خود فریمورک میفته
اون asp کلاسیک بود که واسه آپلو کردن مثلا فلان کامپوننت لازم بود
الان دیگه 9 ساله اونطوری نیست !!
اینا که جنجال نیست سرچ کن همین جا ببینی بد نیست واسه اطلاعات عمومی بیشتر ! :46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطلب بدی نیست البته زیاد قبولش ندارم خودم ! :31: فقط بخون یکمی ولی زیاد جدی نگیر همه چی رو
ممنون
البته ببخشید ربطی به تاپیک نداره تاپیک هم هدف خاصی نداره البته !
با خوندن این مطلب رو نظرم مستحکم تر شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دقیقاً حرف های دل خودم بود که نتونستم تو پست های بالا بیان کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در ضمن کاملاً من باش موافق بودم.
در کل ممنون اطلاعات عمومیم رفت بالا ، اگه تو همین مطلبی که الان دادی بهم می خوندی نوشته بود که تو دیگر سیستم ها قابل اجرا نیست ASP ولی PHP نه. ولی در کل با نظر ASP ت موافقم من 9 سال عقب بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاپیک به این ردیفی بحث داغ تر از این می خوای ، می گی هدف نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
البته ببخشید ربطی به تاپیک نداره تاپیک هم هدف خاصی نداره البته !
من که به شخصا اطلاعاتم رفت بالا دوستان دیگه هم اگه نظرشون رو بیان کنن ممنون می شم.
به نام خدا
ببينيد دوست عزيز php ي زبان قوي براي طراحي وب سايت است كه داراي كامپايلر قوي هم هست و شما مي تونيد به كمك نرم افزار هايي مثل دريم ويور php بنويسيد
در مورد ASP =active server page بايد بگم كه شما ميتوني با باز كردن ي نوت پد شروع به كد نوشتن بكني البته با استادارد هاي خودش و بعدش هم اجراش كني
اما ASP.net از استاندارد dot net استفاده مي كنه و كار ا را ساده تر كرده و شما با مثلا visual studio و .net framework ي سري توابع در اختيار داري كه شما را راحت ميكنه.