دوستان لطفا اگه کسی بلده کمکم کنه
درایور خودش رو که همراه لپ تاپ بود نصب میکنم و سوییچ روشن و خاموشش رو هم میزنم اما هیچ علائمی از وجود بلوتوث و وایرلس و کار کردن اونها دیده نمیشه:41:
Printable View
دوستان لطفا اگه کسی بلده کمکم کنه
درایور خودش رو که همراه لپ تاپ بود نصب میکنم و سوییچ روشن و خاموشش رو هم میزنم اما هیچ علائمی از وجود بلوتوث و وایرلس و کار کردن اونها دیده نمیشه:41:
علاوه بر درایور ، باید نرم افزارها و برنامه های جانبی هم مثل empowering technology هم نصب کنید تا بتونه بهتون پیغام و تنظیمات کارکرد رو نشون بده
والا اگر کارت و درایور صحیح نصب شده باشه ، فقط آرم چند تا خط و یک کامپیوتر بهمراه یک ضربدر روش نشون داده میشه در تاسکبار :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید میشه بگید این برنامه ها (نرم افزارها و برنامه های جانبی مثل empowering technology ) رو از کجا باید گیر بیارم و نصب کنم . چون من روی لپ تاپم کلا یک سی دی بود که مال درایور های لپ تاپ بود و همه اونها رو نصب کردم اما این برنامه ای که شما نوشتید(empowering technology ) جزو اونها نبود.
راستی اینم بگم که برنامه های سی دی رو که نصب کردم آیکن وایرلس اومده اما ضربدر روش هست:46:
برنامه را باید از سایت ایسر بگیرید :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=190157
با سلامنقل قول:
وقتي وارد قسمت مربوطه ميشي پيغام ميده كه اينجا رو كليك كنيد بعد دوباره پيغام ميده شما نمي تونيد دانلود كنيد اينجا رو كليك كنيد و همينطور اين چرخه ادامه داره
ولي من شنيده بودم 4230 بلوتوث نداره ؟؟؟ مطمئني داره؟!!