من تاپیکی درست کردم که یه مشکل تایپی تو قسمت نظر خواهیش دارم...می خواستم راهنماییم کنید چه جوری ویرایشش کنم؟؟؟ :19::19::19:
Printable View
من تاپیکی درست کردم که یه مشکل تایپی تو قسمت نظر خواهیش دارم...می خواستم راهنماییم کنید چه جوری ویرایشش کنم؟؟؟ :19::19::19:
به نزد نزدیک ترین مدیر کل و یا همکار بروید و مشکل رو ارجاع کنید تا حل کنند برای شما ...
یه انتقاد :
این درسته که باید به نزد نزدیک ترین مدیر بره ، ولی باور کنید تا حالا نزد 5 تا مدیر رفتم تا مشکل نظرسنجی رو برطرف کنه ولی نشد که نشد . نمیدونم چرا ... (شاید از حیطه اختیاراتشون خارجه) ولی حتی به مدیر فروم هم پیغام دادم تا درستش کنه ولی درستش نکرد :sad:نقل قول:
به نزد نزدیک ترین مدیر کل و یا همکار بروید و مشکل رو ارجاع کنید تا حل کنند برای شما ...
خب یکی دیگه شو بزن اون وخ مدیرا میبینن که دوتا تاپیک مثل همه یکی شو پاک میکنن!:27:نقل قول:
خب شايد نظرسنجيتون مشكل دارهنقل قول:
ميشه لينكشو بديد؟
خوب از کجا این قدر مطمئنی که اونی که تازه درست کردمو پاک نکنن ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خب یکی دیگه شو بزن اون وخ مدیرا میبینن که دوتا تاپیک مثل همه یکی شو پاک میکنن! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کی بیکاره بیاد این همه نوشته و پستو کپی کنه !
البته !نقل قول:
خب شايد نظرسنجيتون مشكل داره
ميشه لينكشو بديد؟
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=252540
این که بسته شدهوووو
باید به جلال جان اطلاع بدی اگه نشد به شاهین عزیز اطلاع بده.....
شما خودتون میتونید لطف کنید ، به این شاهین جانتون بگید ! ما گه به مدیرا گفتیم ، ولی نشد که نشد !نقل قول:
من چرا شما رو تو اون تاپیک بن شده میبینم ؟! :31:
نظرسنجیش هم که اصلا بسته شده !
علتش اینه که دوست من شما بن بینی ، ینی ، چشه بصیرت نداری ببنی که من بن نیستم !نقل قول:
خوب چه ربطی داشت !نقل قول:
نظرسنجیش هم که اصلا بسته شده !