مقدمه:
گارنا به عنوان یک کافی نت بزرگ و چند منظوره در جاهای مختلف در یک زمان استفاده میکنه تا بتونه به بازی کنان کمک کنه که با هم بازی کنن مثل:lan
------------------------------------------------------------------------------------------------
در گارنا میشه اکثر بازی ها از قبیل: warcraft III, call of duty 2-4-5 , c.s 1.6-1.5 , left 4 dead و خیلی بازی های دیگر را بازی کرد.برای اینکه بتونید بدرستی از این برنامه استفاده کنید باید با اون زیاد کار کنید و تجربی یاد بگیرید اما من سعی می کنم چیزهایی رو که می دونم رو به همراه دوستانم (بزرگان گارنا در ایران-به جر خودم)به شما یاد بدم پس این پست رو تا آخر همراهی کنید.
می رسیم به دانلود این برنامه برای دانلود برنامه کافیه روی لینک روبرو کلیک کنید:
کد:
http://stats.garena.com/clientdownload.php?lang=en&mirror=0
سایت اصلی گارنا :
کد:
http://www.garena.com
بعد از دانلود برنامه نوبت به نصب می رسه که دی گه باید بلد باشین نصب کنید نصب ساده ای داره.
بعد از نصب و اجرا نیاز به یک آی دی برای وارد شدن به گارنا دارین برای این کار باید آی دی بسازید که در ادامه به این بحث می پردازیم.
ساختن آی دی 2 روش داره من به 2روشش اشاره می کنم.
روش 1:
ابتدا به لینک روبرو بروید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با توجه به تصویر ادامه مطلب را بخوانید.
--------------------------------------------------------------------------------
1.گزینه 1 از شما ایمیل می خواهد ایمیل دلخواه اما واقعی خود را وارد کنید.اگر قبلا از ایمیل استفاده شده باشد با این خطا مواجه می شوید:Email is already used
2.گزینه 2 از شما نامی را می خواهد که آی دی شما است. اگر نام آی دی قبلن وارد شده باشد با این خطا مواجه می شوید:Username is already used
3.گزینه 3 از شما کله عبور می خواهد کلمه عبور ایمن خود را وارد کنید.
4.گزینه 4 از شما تکرار کلمه عبور خود را می خواهد(همان کلمه عبود که در قسمت 3 وارد کرده اید را وارد کنید).
5.گزینه 5 از شما کشورتان را می پرسد شما ایران را انتخاب کنید.
6.گزینه 6 از شما جنسیتتان را می پرسد آن را وارد کنید(male: مرد,female:زن)
7.گزینه 7 بمنظور تایید قوانین گارنا می باشد برای ساختن آی دی باید این گزینه تیک داشته باشد.
8.گزینه 8 برای ساختن آی دی می باشد اگر گزینه های بالا را کامل پر کرده اید روی گزینه کلیک کنید.
نکته:اگر بعد از کلیک کردن روی گزینه 8 با پیغام :Thank you for Registering مواجه شدید یعنی ساختن آی دی کامل شده است.
[hr]
به زودی کامل می شود.