دوشنبه شب بد يمن براي فردوسي پور
هفته گذشته !!
دوشنبه شب هنگامي كه عادل فردوسي پور در حال اجراي برنامه پرمخاطب خود بود و از طرف رئيس سازمان ليگ متهم به تضعيف نظام! شد، دزدها به منزل وي دستبرد زدند.
به گزارش «فردا» فردوسي پوركه در برنامه اين هفته نود با عزيز محمدي رئيس سازمان ليگ ، امير قلعه نوعي سرمربي استقلال تهران و محمد خوردبين ، مدير عامل باشگاه پرسپوليس، درباره بي برنامگي سازمان ليگ گفت و گو مي كرد، در ميانه سخنان خوردبين، به شوخي گفت:"ما نفهميديم دليل انتخاب فدراسيون ايران به عنوان بهترين فدراسيون آسيا چه بوده است."
اين انتقاد طنز آميز فردوسي پور با واكنش شديد و عصباني عزيز محمدي مواجه شد. او ادعا كرد كه مجري برنامه نود با استفاده از تريبون رسانه ملي سعي در زير سوال بردن موفقيت هاي نظام دارد!
اين موضوع باعث شد تا برخي شائبه ها درخصوص برنامه 90 و احتمال محافظه كاري تهيه كنندگان اين برنامه ورزشي شود. اما مدير گروه ورزش شبكه سه با حمايت از عادل فردوسي پور گفته است كه برنامه نود هيچ گاه دچار محافظه كاري نشده و روال خودش را طي كرده است.
با اين حال علاوه براظهارات و اتهام عزيز محمدي به فردوسي پور و برنامه اش ، موضوع ديگري كه موجب ناراحتي اين مجري ورزشي سيما در دوشنبه شب شد، دستبرد دزدان به منزل وي بود.
در سرقت از منزل فردوسي پور، لب تاپ، فرش، ارز، پول طلا و ...دزديده شده و پايگاه دوم پليس آگاهي تهران پرونده اين سرقت را پي گيري مي كند.
فايل صوتي بحث جنجال برانگيز فردوسي پور و محمد آخوندي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فايل صوتي برنامه نود اين هفته
کد:
http://www.parsfootball.com/radio/90/19Day87/90Program-ParsFootball.com-navad-19-10-87b.mp3
ركورد شكني پرمعناي ارسال پيامك براي برنامه نود و فردوسي پور
ركورد شكني پرمعناي ارسال پيامك براي برنامه نود و فردوسي پور
چند روزيه كه بحث عادل فردوسي پور و برنامه نودش داغ شده . از جنجال هاي بين مديران و داوران و مربيان گرفته تا روشدن دست بعضي از آقايون و تهمت زدن به عادل و عامل ختشه دار شدن نظام و ورزش و ...
به اين كاري ندارم كه كي راست ميگه و كي دروغ . فقط يادم مياد از وقتي كه توي قنداق (درست نوشتنمش؟ ) بودم تا همين امشب ، برنامه ۹۰ داره كار مي كنه . حدودا يازده ساله كه داره منظم پخش ميشه . خيلي ها عوض شدن و اومدن و رفتن ، اما عادل همچنان پابرجاست ...
اين سابقه چندين ساله عادل فردوسي پور نشون دهنده خيلي چيزا مي تونه باشه . و مهم تر از همه اينكه مردم عادل فردوسي پور و برنامه نود را دوست دارند . هيچ برنامه اي در هيچ شبكه اي و در هيچ سالي نبوده كه آماري بالاي يك ميليون اس ام اس در زماني حدودا دو ساعته رو داشته باشه . بدون شك مي تونم بگم كه برنامه نود تنها برنامه اي بوده كه تمام مردم ايران به يك اندازه دوستش داشتن و هيچ كس و هيج تيم و هيچ نهادي نمي تونه از اين شاكي باشه كه برنامه نود از تيم يا شخصي نابجا دفاع يا انتقاد مي كنه . پس موضوعي كه باعث ناراحتي بعضي از آقايون شده ، چي مي تونه باشه ؟
باز يادم افتاد به جمله اي كه خيلي وقت پيش دايي جان عزيز بهم گفت : " اون چيزي كه باعث شكست ميشه ، موفقيت بيش از اندازست . به طوري كه مجبور به شكست خوردن ميشي . خطر بزرگي براي ديگران هستي . بايد از سد راه برداشته بشي تا رقبا در آرامش باشند ... "
براي ماندگاري برنامه نود اميدوارم . دوست ندارم همين اندك لذتي كه دوشنبه شب ها مي برم را هم از دست بدم .
بخش دوم : برنامه نود تموم شد
همين الان برنامه نود تموم شد . چيزي بالغ بر يك ميليون و چهارصد و پنجاه هزار نفر در مسابقه نظر سنجي شركت كردند . اين تعداد اس ام اس براي برنامه امشب و براي اين سوال معمولي باور نكردني بود . (سوال : آيا غلام پيرواني گزينه مناسبي براي سرمربي گري تيم ملي اميد است ؟ ) و هيچ دليلي نمي تونه داشته باشه به جز يك دليل خيلي خاص (فقط كافيه اخبار هفته اخير رو يه نگاهي بيندازيد )
فكر مي كنم اين آمار ، دومين ركورد برنامه نود در طول اين ده سال اخير بود و جواب خيلي از آقايون و منتقداني رو داد كه در هفته اخير به شكل خيلي بدي به عادل فردوسي پور و برنامه اش حمله بردند و بهش انواع تهمت ها رو زدند .
راستي ...ناگفته نمونه كه عادل با تيزهوشي كه داره ، امشب چندين با به اين نكته پرداخت - به قول خودمون تيكه رو انداخت - عادل فردوسي پور ۳ بار در طول برنامه گفت : در هفته اي كه فوتبال كشور هيچ اتفاق مهمي رو نداشت و فوتبالي برگزار نمي شد (به غير از تك بازي عقب مانده) اين چنين آمار خيره كننده اي داره كه البته " خيلي پرمغز و معني دار " هست . و اتفاقا آخر برنامه هم با هوشياري و شيطنت به جايش يادآور شد : به پشتوانه حمايت اين مردم آستانه تحمل انتقادتان را بالا ببريد! براستي كه عادل فردوسي پور يك قدرتمند واقعيست . قدرتش مردم و حمايت واقعي ملت ورزشكار و البته جوان هستند . نه از رانت استفاده مي كند و نه از پست و مقام . هرچه دارد از خودش هست و تيزبيني هايش .
خداداد: ميخواهند فردوسيپور را حذف كنند
خداداد: ميخواهند فردوسيپور را حذف كنند
حتي دوري خداداد عزيزي از فوتبال هم نميتواند جذابيت مصاحبه كردن با او را كم كند. خودش با صراحت ميگويد كه دور فوتبال را خط كشيده و هيچ كدام از بازيها را نگاه نميكند ولي هستند كساني كه آخرين اخبار و حاشيههاي فوتبال را در اختيار اين چهره جنجالي قرار دهند. خداداد مثل هميشه حرفهايش جنجالي و البته قابل تامل بود.
مدتي است كه از فوتبال دور هستيد، حس دروني شما از اين اتفاق چيست؟
حس خاصي ندارم، فعلا به كارهاي شخصيام رسيدگي ميكنم و پس از مدتها كه زندگي را آلوده اين فوتبال كردم حالا كمي راحت هستم . شايد قسمت اين بوده كه فعلا نباشم ولي زندگي چيزهاي قشنگ ديگري هم دارد كه بايد به آنها فكر كنم.
يعني حس بدي نداريد؟
خير، چرا بايد حس بدي داشته باشم؟
ولي بارها گفتهايد كه فوتبال جزئي از زندگي شماست و بدون آن نميتوانيد آرام باشيد.
مگر چيزي در فوتبال ما در جايش هست كه من بخواهم ناراحت باشم. الان با دوستانم چند جلسه در هفته به سالن ميروم و فوتبال بازي ميكنم، خوشبختانه از سالن رفتن نميتوانند مرا محروم كنند و سر در آن بنويسند ورود خداداد ممنوع!
بازيهاي ليگ را دنبال ميكنيد؟
خير.
چرا؟
وقتي در اين فوتبال نيستم بهتر است به كارهاي ديگر و زندگيام رسيدگي كنم، به اندازه كافي وقت ندارم تا بخواهم اخبار فوتبال را هم پيگيري كنم. وقتي مسئولان ورزش دوست ندارند آدمي مثل خدادادعزيزي در اين فوتبال باشد، پس بهتر است كه حرفي نزنم. فقط به آقايان ميگويم كه خداداد هيچ وقت آويزان شما نميشود.
ولي ديدگاه مردم در مورد شما فرق دارد و همچنان محبوب هستيد؟
ولي در اين فوتبال مردم تصميم گيرنده نيستند. البته آنها هميشه به من لطف دارند و اگر حمايتشان نبود شايد مادامالعمر محروم ميشدم. خوشحالم كه همچنان مردم دوستم دارند.
در هفتههاي گذشته برنامه 90 را ديديد؟
خير.
ميدانيد عادل فردوسيپور به دليل انتقادهايي كه انجام داد، چند روز تحت فشار قرار گرفت؟
برنامه را نديدم ولي شنيدم و در بعضي از روزنامهها مطالبي خواندم. عادل فردوسيپور آدمي است كه انتقاد ميكند ولي آقايان طاقت ندارند و فقط در انتظار تعريف و تمجيد هستند. باور كنيد اينها ميخواهند عادل را هم حذف كنند، چون انتقاد ميكند و اكثر حرفهايش هم منطقي است. واقعا براي من جاي سوال دارد كه چه ايرادي دارد از برنامهريزي فوتبال ايران كه هر چند هفته يك بار تعطيل ميشود، انتقاد شود؟ در جريان محروميت من هم گفتند كه فرهنگ فوتبال به خطر افتاده است، درحاليكه در فوتبال ايران خيلي از اين اتفاقات ميافتد. به نظر من آقايان بايد طاقت انتقاد داشته باشند.
برخي معتقدند آنهايي كه توسط فردوسيپور مورد انتقاد قرار گرفتند، بحث مسائل سياسي را مطرح كردند تا عادل عقبنشيني كند. نظر شما چيست؟
آقايان وقتي كم ميآورند و جواب قانعكننده ندارند، بحث نظام و خون شهدا را وسط ميكشند در حاليكه اين مسائل هيچ ربطي به نظام و سياست ندارد. اگر هم ربط داشته باشد، همسو با اهداف نظام است چون تماشاگران به ورزشگاه ميآيند و فوتبال را دنبال ميكنند تا از كارهاي خلاف و نامشروع دور باشند، نظام هم همين را ميخواهد.
در مورد انتخاب غلام پيرواني به عنوان سرمربي تيم اميد چه نظري داريد؟
فقط ميتوانم بگويم مبارك است، اميدوارم پيرواني در كارش موفق باشد.
ولي شما هم جز گزينه ها بوديد.
آقايان دوست نداشتند من بيايم. براي كساني كه خيال ميكنند خيلي ميفهمند ولي من ميدانم كه نميفهمند، آرزوي موفقيت دارم. فقط بايد بگويم همه چيز زور است.