نقل قول:
ولی بیشک هیچکدام نمی تونند برای شما تمام سورس کدهای ویندوز را تحلیل کنند! (مگر بخش خودشون یا بخشهای مشابه!)
تایید نمیشه:21:
راستش طاها جان با این حرفات موافق نیستم.چون خودت Topic off اومدی و دلم خواست نظرم رو راجع به اونا بگم،بگمونم باید در نظر سنجی این تاپیک هم شرکت کنم،گرچه مثلا منتظر بودم اگه مجید Off داده لااقل نو نظر سنجیش هم شرکت میکرد.
نقل قول:
1.شما از چه سیستم عامل یا سیستم عامل هایی استفاده می کنید !؟
لینوکس / ویندوز/ اپل مک / (:21::27:) سیمبین
نقل قول:
.اگر از سیستم عامل لینوکس استفاده می کنید ؟ دلیل انتخاب شما چیست ؟
فکر کنم یه جایه دیگه هم گفته بودم.زمانی که من بچه دانشجو بودم سیستم عامل یونیکس بود و داس هم داشت تازه تازه رشد میکرد.البته اپل هم سبز شده بود.اون موقع داس بیشتر یه معجزه بود(بخواهید نخواهید بیل گیتش آدم باهوش باسواد و نکته سنجیه) ولی خب این معجزه اصلا جایه ماشین های یونیکس رو نمیگرفت منم دلم میخواست امکانات Station یونیکس رو خونه و با هزینه کم داشته باشم.برای همین لینوکسی شدم.در واقع به پلت فرم دانشگاهی که اون موقع یونیکس بود احتیاج داشتم.(دقت کنید شاید الان ها این داستان کمی متفاوت باشه و از جمله دلایل استفاده دوزیستی با ویندوز همین برنامه های زیاد دانشجویی تحت ویندوز باشه)
در یه جمله : نیاز - اپن سورس بودن - آزاد بودن (والبته نه مجانی بودن- راستی جدا شما نمیخواهید اگه دستگاهی یا چیزی که براتون خوب کار بکنه بابتش پولی بدین؟ باور کن اسکاتلندی ها هم بابت وسایلشون پول میدن ! منظورم اینه فقط برای این که ویندوز پولیه مهاجرت به لینوکس معنی نداره گرچه بیشتر لینوکس ها در هر حال اکثرا مجانی یا نزدیک به مجانی هستن)
نقل قول:
3.اگر از سیستم عامل های ویندوز و لینوکس به طور مشترک استفاده می کنید ، چرا فقط لینوکس یا ویندوز رو انتخاب نکردین ... مگه هر کدوم از اون ها به طور جداگانه تمام نیاز های شما رو برآورده نمی کنه ؟
"تمام نیاز " بیشتر یه عبارت کلیه،وقتی باید کارت رو تحت پلت فرم ها مختلف ارایه بدی بهرحال باید ویندوز رو جدی گرفت.مخصوصا در مراکز دولتی با کاربرای عام باید گفت ویندوز یعنی همه چی.گرچه به مک هم نباید بی احترامی کرد.
وگرنه نیاز های عادی یه فرد حتما با یه سیستم عامل مرتفع میشه.
مخصوصا با لیوکس که بیشتر از نیاز آدم هم مرتفع میشه
نقل قول:
4.از چه توزیع/توزیع ها استفاده میکنید ؟؟؟ دلیل انتخاب شما چیست ؟
بیشتر توزیع های دبیان بیس.اما حتما توزیع های تار بیس(اسلک ویر) و ردهتی هم یه جاهایی باید برای تست موجود باشند. KDE و GNOME(و البته اگه با خودم باشه Xfce)
نقل قول:
5.از لینوکس چه استفاده ای می کنید ؟؟؟ برای کار های معمولی یا برای کار هایی مثل برنامه نویسی و سرور و ... ؟؟؟
بیشتر امتحان درستی کارکرد نرم افزار روی اون پلت فرم(حالا هر توزیعی یا حتی هر پلت فرمی)
نقل قول:
6.به نظر شما ویندوز کاربر پسند تر است یا لینوکس ؟
راستش از جواب بقیه یکم جا خوردم!:18:
بی تردید در مورد کاربر عامی ویندوز ملموس تره.تو تلویزیون ویندوز درس میدن.کودک ویندوز رو در مدرسه میبینه و بهش آموزش میدن.
مک او اس هم اینقدر گرافیکیه که یاد گرفتنش احتیاجی حتی به کمک هم نداره.دوستی دارم که برای اولی بار یه (لپ تاپ) مک او اس عنوان اولین کامپیوترش گرفت و بدون کمک یادگرفته همه کاری باهاش بکنه(راستش خودم بهش پیشنهاد کردم)
اما بی تردید یاد گرفتن لینوکس این روزها واقعا آسون تر شده.(راستش مایکروسافت هم نسبت به قبل آسونتر شده - منظورم پلت فرم هاشه).راستش مسئله قیمت اونقدور مهمه که اگه آدم حساسیتی به کامپیوتر نداشته باشه جامعه براش تصمیم میگیره.ولی مسلما با دیدن واسط کاربرهای خیلی شکیل لینوکسی شاید بشه گفت هر کسی اغوا میشه و میخواد بالاخره بتونه با جادوی لینوکس کارکنه
نقل قول:
7. به نظر شما برای افراد تازه کار چه توزیعی بهتر است ؟
دیگه داری زیاد سوال میکنی :46: شوخی :46:این داستانش طولانیه
نقل قول:
8.سوالات رو زیاد نمیکنم ؛ در آخر توصیه ای به افرادی که می خواهند به لینوکس مهاجرت کنند بکنید !!!
خوش بگذره(اینم داستانش طولانیه)