سلام دوستان
کسی میدونه سری z براویا بیرون اومده یا نه؟ ایران کی میاد؟
در ضمن ، تو سایز 32 اینچ سری D که motion flow داره از 32 اینچ سری W تصاویر رو روون تر نشون میده؟
Printable View
سلام دوستان
کسی میدونه سری z براویا بیرون اومده یا نه؟ ایران کی میاد؟
در ضمن ، تو سایز 32 اینچ سری D که motion flow داره از 32 اینچ سری W تصاویر رو روون تر نشون میده؟
سونی در سایت آسیا جدیدا سری Z را گذاشته (در کنار W450 و Z450) ولی سایز 40 به پائین نداره ها.نقل قول:
برای ایران نمیدونم کی میاد.
سری W هم چون Mtion Flow نداره بالطبع در تصاویر سریع HD از سری D کم میاره، ولی خوب در عوض D فول اچ دی نیست. ضمنا من سری X دارم، اگه تصاویر HD نگاه نکنی اصلا Motion Flow تاثیری در تصویر نداره و در خیلی تنظیمات Custom دیدم که خاموشش میکنند.
راستش من فکر نمیکنم برای پذیرایی ما 40 خیلی مناسب باشه. ولی فکر میکنید تو سایز 32 بین سری d و w کیفیت تصویر ِd خیلی بهتره؟ شما کدوم رو پیشنهاد میدید؟
به خاطر تکنولوژیه ساخت جدید تر و همین طور 120هرتز بودن w انتخاب بهتریه. قشنگ تر هم هست
ممنون. راستش نمیدونستم 120 هرتز باشه. اینطوری که خیلی خوبه. سری z داره روی 200 هرتز میاد.
از کسی هم شنیده بودم که از نزدیک تصاویر روی D کمی شطرنجی میشه. امیدوارم تا چند هفته دیگه بگیرمش. :)
سری Z 240Hz هستش.
بله. درست میگید. ممنون از راهنمایی:)
w400 كه اصلا motion flow نداره. فكر كنم منظور سعيد w450 بود كه اونم 100 هرتز است.نقل قول:
W400 120Hz هست. ولی motion flow نداره. W450 آره 100هرتزه
يعني چي 120 هرتز است؟نقل قول: