سوال تخصصي درباره(( باطري )) از حرفه ايها
سلام به همه دوستان خوبم
من چندتا سوال دارم . اول اينكه آيا باطري يا هر چيزي ديگري كه از باطري 9 سلولي بهتر باشه و بيشتر بتونه برق لب تاپ رو تامين كنه وجود داره يا خير؟ (آخه يكي از دوستام مي گفت باطري هست كه به يواس بي وصل ميشه و از لب تاپ شارژ ميگيره بعد هم پس ميده)
سوال ديگه اينكه من به جايي ميرم كه برق وجود نداره ...و لب تاپ هم زياد استفاده مي كنم ...به نظر شما آيا مي تونم از برق فندكي ماشين كه 12 ولت هست لب تاپم كه 19 ولت هست را شارژ كنم يا خطرناكه؟؟؟
ممنون ميشم جواب تخصصي بدين ...نه اينكه فقط اظهار نظر كنين.
تشكر فراوان از استاد بي چون چرا
نقل قول:
آخه توان اون 1.5 ولت چقدره ؟ و چقدر جریان داره که بیاد و یک باتری عظیم رو فول شارژ کنه ؟ بابا یک ipod میزنی بهش کلی طول میکشه شارژ کنه ! چه برسه باتری لپ تاپ !
من ندیدم شاید باشه اما پیشنهاد میشه بحاش یه باتری 12 سلولی یا 9 سلولی دیگر بخری و شارژ شده باهات داشته باشی یعنی توی کیف بزاریش !
اصلا و ابدا نکن ... در ضمن آداپتور میخواد الکی نیست ... اگر آداپتورش بود و خریدید ، اونوقت به هر ماشینی بجز ماشین های ساخت ایران میتونید اتصال بدید و استفاده کنید
سلام استاد ممنون كه به سوالم جواب دادي و من از كسي جز شما انتظار جواب نداشتم:11:
ولي يك سوال مهم بود كه دقيق جواب نگرفتم (اين بود كه آيا از باطري 9 سلولي چه چيزي بالاتر داريم كه برق بيشتر براي لب تاپ نگه داره ) البته شما به باطري 12 سلولي اشاره كرديد من اولين باره شنيدم ...خواهش مي كنم من به دنبال تهيه اين باطري هستم كجا گيرم مياد و چند ساعت دوام داره و اصلا هزينش هم برام مهم نيست قيمتش رو نداريد؟؟؟
ببخش استاد سوالام زياد شد ...اي كاش شما همشهري من بودي :40: ممنون كه با حوصله جواب مي دي...