لطفاً کمکم کنید ویروسی که task maneger را غیر فعال می کنه و regedit را و با نصب ویندوز جدید هم حذف نمیشه
با سلام خدما دوستان
من چند روزه که سیستمم قاتی کرده نرم افزار فلش اجرا نمیشه نرم افزار فتوشاپ نصب نمیشه task maneger®edit رو که می زنم بیاد این پیغام رو میده :
Task Maneger has been disabled by your administrator
در حالی که Admin هم خودم هستم و یوزر خودمه آنتی ویروس نصب می کنم مثل nod32 macafe kasper و چند تا دیگه بعد نصب تا می خوای اجرا کنی زود حذف می شه و بعد اصلا هر چه قدر کلیک می کنی اجرا نمی شه ویندوزم 10 با بیشتر عوض کردم درایو C رو هر دفه کامل فرمت کردم اما بعد نصب بعد چند دقیقه دوباره همین جور میشه و هم اینکه اجازه نمی ده سیستم تو safe mode بیاد بالا تا می زنه ریاستارت می کنه، مشکل اینجاست چون بقیه درایوام آرشیو کارای طراحی و چاپ و وب سایتو مالتی مدیاو اینجور کارای مشتریاست نمی تونم اونهارو فرمت کنم به نظر شما بعد اینکه درایو C رو فرمت می کنم و ویندوز نصب می کنم این ویروس می تونه تو درایوای دیگه باشه؟
البته چند بارم با زور با nod32 و kasper و macafe اسکن کردم اما انگار نه انگار هیچی پیدا نمی کنن.
لطفاً از اساتید کمکم کنید بدجور گیر کردم یه عالمه هم سفارش مشتریا جلو عید برا تبلیغاتشون هست که باید انجام بشه خواهش می کنم اگر لطف کنید و کامل توضیح بدید که چطور میشه حل کرد این قضیه رو ممنون می شم،
امیدوارم از شرمندگی شما دوستان و اساتید در بیام زیادم تایپ کردم تا کامل توضیح داده باشم.