ویروسی شدم , اما مثل اینکه مخلوصه و عجیب ؟؟؟
سلام دوستان
متاسفانه مشکله عجیبی دارم که غیر ویروس کاره کسه دیگه ای نیست .
مشکلات بوجود اومده :
1- Foder option ندارم و وقتی هم که توسط یه برنامه ( Smart virus remover ) ظاهر می کنمش 3 صوت بر می گرده سر حالت اول .
2- همونطور که می دونید یا حدس می زنید Task maneger هم ندارم و اخطار زیر رو دریافت می کنم ( تصویر در زیر موجود است ) , گرچه Process Master رو نصب کردم . و یک تصویر از لیست فرایند های در حال اجرا براتون می زارم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- رجیستری رو هم نمی شه ویرایش کرد و خطا می ده , ببینید :
4- از همه جالب تر نمی زاره آنتی ویروس نصب کنم . در واقع و قتی نصب هم می کنم یا پوشش رو تخریب می کنه . یا اصلن نمی زاره اجرا بشه . مثلا نود رو نصب کردم , اما پوشش انگار ناقص بود . یا Avira مجانی رو برای اینکه ناشناخته تره نصب کردم , اما نمی زاره اجرا بشه .
5- حتی اجازه ی بازدید از سایت های آنتی ویروس رو هم نمی ده . چون می خواستم آنلاین اسکن کنم و....
فقط تونستم با نود آنلاین اسکن کنم , که نمی دونم سره کاری بود چی بود 410 تا فایل رو پاک کرد و هیچ تاثیری نداشت .
خلاصه اینکه اسکن آنلاینم برام سودی نداشت .
6- نمی دونم اینم کاره این ویروسه یا نه ولی چون من با Bitdefender Total security 2009 کار می کنم ( هر چند بد بختانه رو سیستم نصب نبود و.....) .
چند بار از سرور های مختلف برای دانلود اقدام کردم , اما همه به 99.99 می رسه و جلوتر نمی ره . ( خدایش مو ندم این چرا اینطوریه ؟؟!!!!)
7- و دیگه اینکه نمی تونم از حالت Safe mode هم وارد بشم . اینو دیگه موندم ......؟؟؟!!!!!!
8- ویروس autorun.inf رو چک کردم موجود است . و قسمتی از مشخصات با اون هماهنگه اما نه همه .
9- با جستجو بنظرم اثری از Folder option.exe نیافتم .
10- فعلن چیزی یادم نمیاد
نتیجه گیری خودم : مثل اینکه دچار چند تا ویروس شدم مخلوطه , راه هایی که بنظرم می رسید رو رفتم , اما نتیجه نداشت .
درخواست : لطفا سریع پیشنهاد بدید که وقت ندارم , سپاس گزارم :10::40::11:
مشکلت خیلی حاده 2 تاویروس چسبیده به هم داری
سلام.
عزیز شما 2 تا ویروس گرفتید.
اولیش همون سالدوست خودمونه و دومیش Sality. :13:
واقعا نگرانتم.
آخه sality یه Pe_Append است که خودشو به سالدوست چسپونده.
الان تمام exe های کامپیوترت حجمشون 56K اضافه شده!!!!
این Sality خودشو به همه ویروسها می چسبونه.
تنها راهت استفاده از OfficeScane از trendMicroست.
خوش باشی و پیروز.