بسم رب الشهدا!
می خواستم بدونم که آیا سیستم مدیریت محتوا برای موبایل وجود داره.
یعنی چیزی حدود جوملا که می شه خبر و لینک داد باشه ولی با صفحه ای کوچک و ساده برای موبایل.
Printable View
بسم رب الشهدا!
یعنی چیزی حدود جوملا که می شه خبر و لینک داد باشه ولی با صفحه ای کوچک و ساده برای موبایل.
cms اختصاصی برای موبایل نداریم ولی میتونی از موویبل تایپ مثل i r - t c i . o r gاستفاده کنی.نقل قول:
موفق باشی دادا:11:
سلام
برای موبایل اگر منطورتون اینه که چطور میتونید سایتتون نسخه موبایل داشته باشه باید جزییات زیر توش رعایت شده باشه :دی >
1 - حجم صفحه فوق العاده کم باشه
2 - گرافیک اصلا نیاز نداره
3 - سعی بشه مطالب خیلی کم باشه و مطالب کلیدی قرار داده بشه
و ...
:دی
امیر محمد این جوابت از اون جواب ها بودها!نقل قول:
ببین رفیقمون چی میگه:
ما اصلاً سیستم مدیریت محتوا برای موبایل داریم؟ اختصاصی؟ حتی اسکریپتش هم بدی خوبه!نقل قول:
داریم؟ برا دوستمون بذار!:11:
آها راست گفتی این جارو :31::31: :دینقل قول:
ما اصلاً سیستم مدیریت محتوا برای موبایل داریم؟ اختصاصی؟ حتی اسکریپتش هم بدی خوبه!
داریم؟ برا دوستمون بذار! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقت کردم ایرائی ریکا :31::31::31: :دی
===
اونطوری نداریم ولی ساختش هم سخت نیست در حده یک هفته فعالیت تو انجمن طراحی وبه :31:
به شمالیا جمعشون جمعه
من از سایتخیلی خوشم میاد که با vb.net طراحی شده انگارکد:http://www.gsmarena.com/
تا دلت بخواد اینجا آملی داریم تو طراحی وب :31::31:نقل قول:
به شمالیا جمعشون جمعه
یکیش من _ ultimator _ mummified :دی:دی:دی
==
ببینم این دوستمون سیستم برای لود توی موبایل خواست یا نه سایت در رابطه با موبایل؟ :31::31:
!!! الله اکبر :دی :دی
موبایل برای سایت خواست.:27:نقل قول:
بسم رب الشهدا!
یک کامپوننتی اضافه کننده ای یا هر چیز دیگه ای نیست تا به کار بیاد.
اختصاصی برای موبایل نداریم. ولی سایت هایی مثل Gsm برای خودشون نوشتن و اختصاصی خودشونه ولی سایت هایی مثل ir- t c i .o r g و همین سایت همونطور که قبلاً هم گفتم دارند از موویبل تایپ استفاده میکنند که سیستم محبوبی برای اینجور سایت هاست.نقل قول:
:11: