سلام میخام یه فلش بخرم ولی نمی دونم چه مارکی بخرم چون تا حالا هرچی خریدم بعد یه مدتی کاریی لازم را از دست میدهند :5:
Printable View
سلام میخام یه فلش بخرم ولی نمی دونم چه مارکی بخرم چون تا حالا هرچی خریدم بعد یه مدتی کاریی لازم را از دست میدهند :5:
فلشها بر اساس سرعت و سری ساخت تقسیم بندی مشن .....نقل قول:
الان پر سرعت ترین فلشها اینا هستن :
Patriot Extreme x200 / OCZ ATV / A-DATA PD7 / Transcend 168-180 / Team fusion plus
قیمت اینا به علت اینکه سری حرفه ای و پرسرعت هستن نسبت به همردهای خودشون مثلا 4 گیگ حدود 20 تونن گرونترن ...
فلشهای معمولی که کارت رو راه بندازه و به قیمتش هم بیرزه اینا هستن :
Transcend V30-v95
A-DATA PD17-18-16-C702
OCZ Diseil
نظر من این هست که بخای چیز خوب با قیمت خوب بگیری حداقل Transcend سری V رو بگیر و بالاتر از اون Team ....
Team Fusion plus قیمت 8 گیگ 24 تومن
A-DATA PD18 قیمت 8 گیگ 21 تومن
سلام
نظرت راجع به توین موس چیه؟
shahramcat جان تو این ها OCZ ATV واقعا شاهکاره
من خودم کینگشتون 2 گیگ دارم یه 2 سال پیش برداشتم واسه خودم 18 در اومد فقط از سر کینگشتون های اصل بود که وارد شده بود گارانتی 5 ساله داشت همشون و فعلا 3 سال دیگه گارانتی داره و خیلی هم راضیم
دوستان من چندتا سوال دارم :
فلش مموری همون کول دیسک هستش ؟
usb flash drive همون usb memory هستش ؟
این اصطلاح گارانتی بار اول و یا بار سوم یعنی چی ؟ میشه توضیح بدین چون من در این مورد خیلی مبتدی هستم .
ممنون
بله همون کول دیسک. بار اول و دوم فک میکنم یعنی تعداد دفعاتی که به گارانتی رفتهنقل قول:
همين اصطلاح رو نمی دونم یعنی چی ؟ منظور از این که به گارانتی رفته چیه ؟ یعنی این که زود به زود خراب میشن و به گارانتی میرن ؟ میشه بیشتر توضیح بدیننقل قول:
یعنی اگه خراب شد تا 3 بار میتونید کلا ببرید عوضش کنید.نقل قول:
مگه به همین راحتی فلش خراب میشه ؟ میشه بگین در اثر چی خراب میشه ؟ چه مواردی رو باید رعایت کرد تا خراب نشه.نقل قول:
خراب که نمیشه. میگم اگه یهو خراب شد. مثلا اجکتش نکنی همینجوری بکشیش بیرون یا ویروسی خفنی چیزی بشه.
چون خراب نمیشه اونا گارانتی مادام العمر میدن دیگه !