سلام،
میخواستم نظرات شما دوستان و اساتید محترم و با تجربه رو در مورد اولین کارم که خودمم میدونم مشکلات خیلی زیادی داره، بدونم!
این سایت با جواب هایی که شماها به سوالای من دادید ساخته شده !!! از همتون متشکرم.
کد:www.mgm-records.com
Printable View
سلام،
میخواستم نظرات شما دوستان و اساتید محترم و با تجربه رو در مورد اولین کارم که خودمم میدونم مشکلات خیلی زیادی داره، بدونم!
این سایت با جواب هایی که شماها به سوالای من دادید ساخته شده !!! از همتون متشکرم.
کد:www.mgm-records.com
باز نمیشه............
دوست عزیز یک سوال داشتم
شما در مورد ویرایش فایل های surce فلش موجود در template monster اطلاعی دارید؟
آیا با ویرایشات اون سرو کار داشتید؟
سلام
سایت جالبیه اولش !
اشکال اول اینکه که وقتی کلیک میکنیم روی اینتر نباید تو صفحه ی جدید باز بشه و باید همین صفحه ادامه پیدا کنه !
سایت تیپ مشکلی و جدیه قشنگی داره که اون رنگی های لوگوی بالا دست چپ خرابش کرده !
اون عوض کنید قشنگ تر میشه ...
قشنگه در کل ..
مخصوصا افکت موس ....
به نظر من روی دکمه ها شما از به جای استفده از خاصیت on Release از خاصیت On Press استفاده کنید کار بهتری میشه
چون همه برای کسایی که به این سیتم وارد نیستن شاید ورود به سایر بخش ها با استفاده از این خاصیت On Release یکم گمگ باشه و نتونن به بخش های مختلف وب سایت دسترسی داشته باشند
ولی در کل کار خیلی خوبی هستش و قشنگ شده
موفق و پیروز باشید :11:
نه، ولی با ویرایش فایل های سورس flashmint.com سر و کار داشتم !!!!!نقل قول:
نقل قول:متشکرم دوستان عزیز، حتما" نکات شما رو در ویرایش بعدی مورد توجه قرار میدم.نقل قول:
به نظر شما با مشکلاتی که داره، قیمتش چه قدره ؟
من قیمت فلش رو دقیق نمیدونم ولی قیمت طراحی صفحات داینامیک بسته به نوع طراحی و سفارش بین 15 تا 25 تومن هستش برای هر صفحه, مثلما طراحی هر صفحه فلش چند برابر این قیمت هستشنقل قول:
سایت زیبایه
روش بیشتر کار کن
موفق باشی
حیف که باز نشد
کد:http://www.mgm-records.com/main.htm
بارگيري ======> بارگذاري