ویندوز من XP هستش و گاهی اوقات وقتی میخوام ویندوزم رو shutdown یا restart کنم، همه عملیاتش رو انجام میده (save setting...) ولی در آخر روی windows is shuting down گیر میکنه و خاموش نمیشه!!!!!
کسی میدونه مشکل از کجاست؟!!!
Printable View
ویندوز من XP هستش و گاهی اوقات وقتی میخوام ویندوزم رو shutdown یا restart کنم، همه عملیاتش رو انجام میده (save setting...) ولی در آخر روی windows is shuting down گیر میکنه و خاموش نمیشه!!!!!
کسی میدونه مشکل از کجاست؟!!!
احتمالا برنامه اي تو كار خاموش شدن مشكل پيش مياره . من زماني كه از يه ورژن قديمي goback استفاده مي كردم اين مشكل رو داشتم . حتي صداي خاموش شدن سيستم مي اومد ولي صفحه Log off ويندوز رو مانيتور باقي مي موند .
حالا از کجا بدونیم چه برنامه ایه؟؟؟
اگه از برنامه باشه بايد ببيني بعد از نصب كدوم برنامه اين طور شد . در غير اين صورت با سعي و خطا بايد پيدا بشه .نقل قول:
برو رو my computer کلیک راست کن برو تو peroperties بعد تو Advanced
بعدش برو تو Settings تیک (restart on system failure ) بردار .
2 -“wake on” setting in Device Manager | Properties | Advanced
اگر مادربر تون تو این گزینه فعال هست hidden کنید این ویژگی رو .
اگر کند هست از این روش هم میتونید استفاده کنید :
click Start | Run, type GPEDIT.MSC, click OK. Drill down to Computer Configuration | Windows Settings | Security Settings | Local Policies | Security Options. In the right pane, find “Shutdown: Clear virtual memory pagefileاز این برنامه هم میتونید استفاده کنید
و مشکلاتی که دوستان در بالا گفتن (اغلب همون مشکله نرم افزاره) و یا درایورهاتون پریدند در اثر نوسان برق یا مشکل پیدا کردنکد:http://www.aumha.org/downloads/shutntdown.zip
اینی که میگم شاید کمتر پیش بیاد اما ممکن مشکلهه سخت افزاری باشه
شماره 2 رو هم نفهمیدم باید چیکار کنم
فقط اولی رو انجام دادم، این مال وقتی هست که سیستم قاطی میکنه و خودش یه هو ریست میشه؟ حالا که تیک رو برداشتم اگه سیستم قاطی کنه از کجا باید بفهمم که باید سیستم ری استارت بشه؟!!
پیشنهاد من استفاده از FastShutdown که توسط MRT نوشته شده.
اگه ممکنه لینک دانلودشم بدبد یا بگید از کجا میتونم دانلودش کنمنقل قول:
مرسی