درخواست توضیح بیگ بنگ به زبان ساده
Printable View
درخواست توضیح بیگ بنگ به زبان ساده
لطفا اول یه سرچ تو انجمن بکنین بعد درخواست بدین...نقل قول:
حداقل سه تا مقاله مختلف در این مورد تو انجمن هست...
با تشکر...
با سلام.
من دارم یه کتاب گرداوری می کنم.در مورد پیدایش جهان-پیدایش انسان- و فلسفه افرینش مطلب می خواهم البته با ذکر عنوان باشد بهتر است.
با سپاس
اينجا رو ببين:نقل قول:
من دارم یه کتاب گرداوری می کنم ....................
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينجا درخواست بده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
حدود 13.7 میلیارد سال قبل در کسر کوچکی از زمان (در حد 10 به توان منفی 45 تا 10 به توان منفی 35 ثانیه) تمام مفهوم زمان ، مکان شناخته شده در پدیده ای به نام مهبانگ یا انفجار بزرگ به وجود آمد . یعنی فضا + ماده + انرِژی + زمان بوجود اومده و متورم (منبسط ) شده . دقت در تعریف بالا میرسونه که ناظری بیرون و در فضایی دیگر وجود نداشته چون فضای دیگری وجود نداشته تا ناظر در اون قرار بگیره . پس اگر قصد تصور کردن مهبانگ را داریم باید خودمون رو درون انفجار ( انبساط ) و در حال گسترش ببینیم .نقل قول:
قبل از مهبانگ تکینگی بوده . و دانش فعلی (نظریات موجود ) توضیحی برای فیزیک حاکم قبل از مهبانگ نداره .
محض همینجوری گفتن: یکی از آفت های علمی ارائه نظریه های بزرگ علمی برمبنای ساده گویی های علمیه.نقل قول:
توضیح به زبان ساده
نقل قول:
دقت کنید. گفته شده به زبان ساده
آخه مشخص نکردی "چقدر ساده " ، دوست من ؛ یا اینکه با چه مقدار جزئیات ... ولی راس میگی ، شاید تعریف بابک جان ، نیاز به پیش زمینه نجومی داره ... حالا منم سعی ام رو می کنم : (هرچند برخی جزئیات فدای ساده سازی میشن)
دانشمندا معتقدن که جهان با یک بیگ بنگ (انفجار بزرگ) آغاز شد . در اون لحظه ، کل جهان درون یک حباب کوچک و متراکم و داغ بود ؛ هزاران برابر کوچکتر از سر سوزن، و هزاران بار داغتر و متراکمتر از اون چه که بتونیم تصور کنیم ...
بعد ناگهان این حباب ترکید و دنیای ما متولد شد. معتقدیم که زمان ، فضا و ماده با همین انفجار بزرگ بوجود آمدند. در کسری از ثانیه، جهان از ابعاد یک اتم به ابعاد یک کهکشان تبدیل شد، و این انبساط و گسترش با سرعتی فوق العاده ادامه پیدا کرد و حتی هنوز هم ادامه داره . (یک کیک کشمشی رو در نظر بگیر که منبسط بشه - اون کشمش ها هم کهکشان هستند)
طی چند دقیقه بعد از بیگ بنگ ، دما به اندازه ای پایین اومد که نوترون ها و پروتون ها (ذرات) به هم وصل بشن و هیدروژن (80 درصد) و هلیوم (20 درصد) رو بوجود بیارن (=مواد اولیه تشکیل دهنده همه چیز)
چند هزار سال بعد از بیگ بنگ ، جهان ما انقدر سرد شد که ابرهایی از هیدروژن و هلیوم همه جا رو پر کنه که این سرآغاز پیدایش همه اشیاء جهان بود .
این قضیه احتمالا ما 13-14 میلیارد سال پیشه ...
بابک جان اینطوری که شما گفتید ممکنه برای دوستمون خیلی پیچیده باشه
تئوری بیگ بنگ تبدیل به واقعیت شد.
-------------------------
به خود کرده گرفتارم.
------------------------------
یعنی تبدیل به نظریه شده؟