مشکل در اجرای بازی و اسکرین سیور و همه جا.کمک کنید
سلام .من یک مشکل با کارت گرافیک دارم و اون اینکه : مدتی هست سیستم من حتی یک اسکرین سیور دو بعدی اکواریوم رو اجرا نمیکنه و تصویر مدام گیر میکنه و یا به صورت حاشور های رنگی میشه و رنگ ها قاطی میشن و سیستم قفل میشه.و حتی بازی های بیست مگابایتی رو اجرا نمیکنه و در بازی گیر میکنه و بعضی اوقات رنگ ها قاطی میشن.در حال که یک سال قبل من بازی فیفا دو هزار و شش رو به راحتی بازی میکردم که بازیش پنج تا سی دی بود و گرافیک بسییار زیادی داشت.مشکل به اینجا ختم نمیشه و وقتی با پلیر کارت دی وی بی کانال ها رو میبینم یکدفعه تصویر آبی رنگ میشه و نوشته ای انگلیسی و اعداد میاد و سریع سیستم ریست میشه.در صورتی که این مشکل دی وی بی هم صد در صد به کارت گرافیک مربوط میشه .چون من بیشتر از یک سال هست که از کارت دی وی بی استفاده میکنم و به همه مطالب اون آگاهی دارم و میدونم که آبی شدن صفحه و ریست سیستم مربوط به درایور کارت و یا اتصالی در کیس نیست و یک سال هست با همون ورژن درایور دارم از کارت دی وی بی استفاده میکنم و همین الان بدون مشکل دانلود آفلاین دارم و شب تا صبح هم بدون مشکل دانلود آفلاین میکنم.و ریست شدن سیستم از پنج دقیقه تا یک ساعت متغیر هست یعنی بیشر اوقات عرض پنج دقیقه از شروع استفاده سیستم ریست میشه و همون صفحه آبی رنگ که گفتم.
و نکته مهم اینکه مشکلم از زمانی شروع شد که : در یک بازی چون سیستم نمیکشید 32 بیت رو کردم 16 بیت.در تنظیمات کارت گرافیک منظورمه.و از اون موقع این کارت گرافیک مشکل پیدا کرده و این بازی هارو سر من در میاره.در یک جایی به من گفتن که باتری بایوس مادربورد رو به مدت دو ساعت خارج کنم و بعد دوباره سر جاش بذارم تا شاید درست بشه.نظر شما چیه؟ به نظر شما مشکل کجاست؟ هر چی به ذهنتون میرسه بگین تا امتحان کنم.ممکن هست مشکل سخت افزاری باشه؟یعنی خراب شدن سخت افزاری کارت گرافیک؟فقط به خاطر عوض کردن 32 بیت به 16 بیت این مشکل برام به وجود اومد.حالا راهنمایی کنید که چکار کنم تا درست بشه.اگه پر حرفی کردم معذرت میخوام.خواست کامل بگم تا شاید مشکل حل بشه.من منتظرم.کمک کمک کمک.موفق باشید وخداحافظ. :11: