دوستان سلام من نرم افزار SaveFlash رو دارم ولی نمیدونم چرا نمیشه روی ایترنت اکسپلورر فعالش کردیخوام تیکش رو درون tolbar بزنم غیر فعال شده چکار باید بکنم؟
قبلا فعال بود الان چند وقته اینطوری شده چندین با پاکش کردم و دوباره نصبش کردم ولی نشد که نشد
Printable View
دوستان سلام من نرم افزار SaveFlash رو دارم ولی نمیدونم چرا نمیشه روی ایترنت اکسپلورر فعالش کردیخوام تیکش رو درون tolbar بزنم غیر فعال شده چکار باید بکنم؟
قبلا فعال بود الان چند وقته اینطوری شده چندین با پاکش کردم و دوباره نصبش کردم ولی نشد که نشد
به Internet option برو و روی سربرگ Program کلیک کن و از قسمت پایین پنجره روی Manage Add-ons کلیک کن
توی پنجره ای که برات باز میشه توی لیستش نگاه کن و اسم SaveFlash رو پیدا کن و روی اون کلیک کن بعد از پایین پنجره ببین اگه Disable شده روی Enable کلیک کن
دقت کن که تو پنجره ی Manage Add-ons در قسمت Show میتونی بین دو صفحه سویچ کنی پس توی هر دو صفحه دنبال اسم SaveFlash بگرد و اونو فعال کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دوست عزیزم مشکل حل شد با راهنمایی خوبتنقل قول:
ما با این قسمت میتونیم برنامه های جانبی اکسپلورر رو هم کنترل کنیم که مثلا چی باشه و چی نباشه مثل همین save flash که disable شده بود
ممنون :11:
خوشحالم مشکلت حل شدنقل قول:
ولی کاش میشد بعضی از برنامه های دلخواه رو به این قسمت اضافه کرد :13:
فکر کنم باید برا هر برنامه ای یه فایل dll درست کرد