Bleach / دوستداران انیمه بلیچ
با سلام به تمامی بازدید کنندگان
بعد از کلی صحبت با دوستداران ناروتو در نظر گرفته شد تا تاپیکی در خصوص بلیچ راه اندازی کنیم و گفتم خودم دست به کار بشم.
این انمیشین بعد از ناروتو در مقام و رتبه دوم در بین طرفداران انیمیشن جا دارد و داستان کلی در مورد شخصی به نام ایچیگو می باشد که قدرت شینیگامی پیدا می کند و حالا اتفاقاتی که می فتد رو باید در انیمه مشاهده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تصویر ایچیگو از من میشنوید بشینید این انیمیشن زیبا را مشاهده کنید (خواهش من برای اعضوی دوستان حتما اول تا قسمت 58 مشاهده کنید و بعد تصمیم بگیرید که بقیه رو ببینید یا نه به دلیل های زیادی من این رو روی دوستان خودم تجربه کردم و فهمیدم اوج داستان تا 58 مشخص میشه)
معرفي سادو ياستورا (sado yasutora)
وزن :112 كيلوگرم
تاريخ تولد :April 7
توانايي ها :
چاد داراي قدرت بدني و رئاتسوي ماوراي انسان است در حالي كه يك انسان هستش. و نيروي درونيش وقتي كه در يك حمله كه توسط هولو به خواهر ايچيگو انجام شده بود بيدار شد.قابليت هاي فعليش در حال حاظر محافظي در دست راستش به رنگ قرمز و مشكي و يك محافظ ديگر در دست چپش به رنگ سفيد اگه اشتباه نكنم هستش كه از دست راستش بيشتر براي دفاع استفاده ميكنه البته بايد بگم كه در اوايل فقط نيروي دست راستش بيدار شده بود و از اون براي دفاع و حمله استفاده ميكرد. اون بسيار توانمند هستش به طوري كه حتي كاپيتان دسته هشتم سول سوسايتي Kyouraku Shunsui به قدرت زيادش اعتراف كرد.
بيوگرافي :
چاد يكي از بهترين دوستهاي ايچيگو هستش. اونها براي اولين بار در دبيرستان موقعي كه چاد براي كمك به ايچيگو كه توسط تعدادي از بچه هاي رده بالاتر دبيرستان مورد اذيت قرار گرفته بود به خاطر فرقش با اونها (به خاطر رنگ موهاش) ملاقات كرد. ايچيگو به اون لقب چاد رو داد هر چند چاد سعي كرد كه اين لقب رو قبول نكنه اما بعدا بيخيال شد و به ايچيگو و ديگر دوستانش اجازه داد چاد صداش كنن.
چاد در ژاپن به دنيا اومد اما پدر و مادرش وقتي هشت سالش بود مردن و اون فرستاده شد پيش تنها فاميلي كه داشت در مكزيك به نام Oscar Joaquin de la Rosa كه پدربزرگ چاد مي شد.پدربزرگ چاد هم وقتي 12 سالش بود فوت كرد و چاد برگشت به ژاپن با تنها خاطرش از اون زمان كه سكه اي بود كه پدربزرگش به اون داده بود و چاد اون رو با يك زنجير هميشه به گردنش داره كه اين سكه براي چاد با ارزش ترين چيزي هستش كه داره.
معرفي آريساوا تاتسوكي (Arisawa Tatsuki)
وزن : 41 كيلو گرم
تاريخ تولد: 17 جولاي 17th July
بيوگرافي :
آريساوا دختري با اخلاقه پسرونه و يكي از قوي ها هم هست در اين زمينه. از اول دوست صميمي اينوئه اوريهيمه بود. در كاراته بسيار مهارت داره و داراي كمربند سياه هستش (دانش رو نميدونم). و به خاطر يك تصادف فينال مسابقات دبيرستان ها رو از دست داد. داراي شخصيتي پرخاشگر هستش به طوري كه وقتي عصباني باشه ميتونه به راحتي با مشت و لگدي قدرتمند يك مرد رو به راحتي از پا دربياره اما خوشبختانه عصباني مزاج نيست و معمولا اروم هستش و با اوريهيمه بيشتر وقتش رو ميگذرونه.
آريساوا ايچيگو رو از بچگي ميشناخت اونها براي اولين بار در سن 4 سالگي و در كلاس كاراته با هم ملاقات كردن. در اون زمان آريساوا با ضربه اي كه به ايچيگو زد تبديل به اولين نفري شد كه باعث گريه كردن ايچيگو شده ولي اون ضربه باعث شد تا ايچيگو قويتر بشه.
در مدرسه وقتي بزرگتر ها قصد اذيت كردن اوريهيمه رو دارن اون از اوريهيمه در برابر تك تكشون دفاع ميكنه و همه رو از پا درمياره و از اون زمان يه جورايي باديگارد اوريهيمه شده بود.
زماني كه ايشيدا اوريو ايچيگو رو به مبارزه دعوت كرد و تعداد زيادي هولو پديدار شده يكي از اونها در دبيرستان به اوريهيمه حمله كرد و تاتسوكي براي نجات اوريهيمه رفت ولي زخمي شد در اون زمان اوريهيمه طي اون شرايط قدرتش بيدار شد و هولو رو از بين برد و تاتسوكي رو درمان كردو بعد از مدتي هم به خاطر همين اتفاق تاتسوكي تونست به طور واضح روح ها و ايچيگو رو در حالت شينيگامي ببينه. ولي در حال حاظر خودش قدرت خاصي مثل اوريهيمه يه ايچيگو نداره.