با سلام
ايا كسي نرم افزاري سراغ دارد كه بتوان فايل هاي mpeg را سريع به DVD تبديل كرد
بيشتر نرم افزار ها مانند Nero Vision خيلي كند اين كار را انجام مي دهند بطوريكه يك DVDيك ساعته ساختش چندين
ساعت زمان ميبرد
Printable View
با سلام
ايا كسي نرم افزاري سراغ دارد كه بتوان فايل هاي mpeg را سريع به DVD تبديل كرد
بيشتر نرم افزار ها مانند Nero Vision خيلي كند اين كار را انجام مي دهند بطوريكه يك DVDيك ساعته ساختش چندين
ساعت زمان ميبرد
یه نرم افزاربهت معرفی میکنم توپ............ :happy:
ازهمه لحاظ....سرعت عالی...طرزکار عالی...هرمشکلی هم داشتی خودم هستم .به خودم بگو.خودم کلی فیلم خانوادگی که کپچرکردم رو دارم بااین برنامه تبدیل به DVDمیکنم.منتها حجمش زیاده وباید CDشو بخری...اسمشم اینه:
Ulead DVD Movie Factory
سعی کن ورژن 3 شو نصب کنی.مطمئن باش تمام نیازهاتو چه درموردساخت ورایت DVDوچه درموردساخت ورایت VCDبراورده میکنه :ohno: وبااین برنامه دیگه نیازی به Nero نخواهی داشت.
سلام دوست من.
من Video Convert Master رو توصيه ميكنم كه از لحاظ سرعت و كيفيت كار اگر نه بي نظير , واقعا كم نظيره. توصيه مي كنم اين برنامه رو حتي براي يكبار هم كه شده امتحان كني .از جمله قابليتهاي اين نرم افزار , تبديل فرمت و بلافاصله رايت (تماما اتوماتيك و بي نياز از حضور و دخالت شما!) بر روي دي وي دي هست...! . اين برنامه ي كرك شده رو با جستجو توي سايت(p30world.com) براحتي مي توني پيدا كني.
;)
من با nero و ulead dvd factory کار کردم اما سرعت هردو یایین بود
درنهایت از TMPGEnc DVD Author استفاده کردم که سرعت واقعا بهتری نسبت به بقیه داشت
اما یک نکته که نمیدونم دوستان به ان توجه کردن یا نه و ان اینکه
نرمافزاری هایی که گفتم برای تبدیل فیلم vcd به dvd است به گونهای که حجم vcd را تغییر نده یعنی شما به طور عادی متونید توی یک dvd با حجم 4.7 گیگ یک فیلم با فرمت dvd به مدت 2الی 3 ساعت جا بدید درحالی که اگر شما بخواهید دو یا 3 عدد فیلم vcd که به طور معمول بالا 4 ساعت فیلم است تو یک dvd جا بدید نمی تونید
اما TMPGEnc DVD Author این قابلیت را داره که فسلم های vcd را به دون تغییر حجم یا کانورت به فرمت mpeg2 بروی dvd به صورتی که dvd player پخش کنه بزنه
یک نرمافزار دیگه هم هست به نام windvd creator که فیلم مورد نظر شما را تا 4 ساعت long play میتونه با فرمت dvd یعنی mpeg2 کانورت یا کپچر کنه
اقا رضا من خودم با همون نرم افزاری که بهت معرفی کردم سه تا ونصفی فیلم کامل که به صورت vcdهستش رو با فرمت dvd میریزم روی یه DVD diskبه ظرفیت4.7 ......از لحاظ سرعت هم بسیاربالاست ومن تابحال برنامه ای ندیدم که از این سریعترباشه.شایدتنظیماتتون اشتباه هستش...واسه شما چقدرطول کشید؟قدرت سیستم شما چقدره؟چون عمل Convert کردن رابطه مستقیم با قدرت و سرعت سیستم شما داره.
دیگو جان برای 120 دقیقه در حدود 100-120دقیق زمان کانورت طول میکشه
برای شما چقدر طول میکشه؟
من از ulead dvd movie factory v.7 استفاده مکینم
اما سیستم من
cpu:1.8 full
ram:512
ممکنه مال قدیمی بودن ورژن نرم افزاری باشه که استفاده میکنم یا...!
ورژن چند؟ 0.7؟خیلی قدیمیه.واسه من همونطورکه گفتم سه تافیلم کامل و نصفی که بافرمت Vcdقراره به فرمت Dvِdتبدیل وبلافاصله رایت بشن مجموئا یه ساعت حالا چنددقیقه اینور اونورتر!!!البته سیستمت خوبه.حتما مشکل ورژن نرمافزارته.
سلام حالا كدومش بهتره واز كجا پيداش كنيم مرسي
خیلی با اطمینان میگم:Ulead DVD Movie Factory version:3نقل قول:
نوشته شده توسط parsa56
چون حجمش برای دانلود کردن زیاده از فروشگاههای نرم افزار تهیه کنید.سوالی هم درمورد نرم افزارش داشتید ازم بپرسید.
اصلاح میکنم من از Ulead DVD Movie Factory version v.2 استفاده میکنم