سلام به همه..
میخوام تو این تاپیک هرچی رندر از ماشین bmw که ساختم میگیرم اینجا بذارم برای نظر سنجی..
این اولین رندر منه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وایر:
کد:http://i34.tinypic.com/5br5mu.jpg
Printable View
سلام به همه..
میخوام تو این تاپیک هرچی رندر از ماشین bmw که ساختم میگیرم اینجا بذارم برای نظر سنجی..
این اولین رندر منه:
وایر:
کد:http://i34.tinypic.com/5br5mu.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای تو زندگیت ، شهـــــــــــــــــــــــ ـاب
این چیه دیگه
شهاب اگه همین الآن فایلو با متریالش قلوپی برام پ خ نکنی میدم بنت کننا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از این رندرا موخوم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:31:نقل قول:
هادی به روح اعتقاد داری؟:31:
:31::31:
مخلصیم
ووووووووووووووووووااااااا ااااااااااااااااااااااایی ییییییییییییییییییییی
شهااااااااااااااااااااااا اب
بابا.....آخ آخ...یکی منو بگیره
سکته هه ......اه...رد شد...
شهاب؟ خودتی؟من فک کردم عکس کاتالوگ ب ام و خودتو گذاشتی....
آفرین
عالیه
....................
شهاب جان...رینگاشو عوض کن....جون حسام..این تن ...
ای بابا...بچه ها روشهای جدید برای اسکل کردن پیدا کردنا:31::31:نقل قول:
ممنون حسام جون..رینگش رو چه شکلی کنم؟؟؟
سلاملکم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منو به زور آوردن اینجا که نظر بدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل میشه گفت خدا نصفت کنه با این کار قشنگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه چیش عالی شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام رفیق
خیلی خوب شده
من که نمیدونم چی بگم.
راستش کوپ کردم خیلی عالی شده:15::15:
مخصوصا نورپردازی و رندر و متریال
لطفا در مورد متریال یه توضیح بده دستت درد نکنه - کارت حرفه ای شده
و حالا اشکالات
شهاب ديگه خصيص نشو ديگه ............. يه چيز ديرباره رندر و متريال بگو نامرد ونورات ...................... خيييييييييييييييييييييييي ييييييييييييييييييييييييي يييييييييييييييييييلللللل للللللللللللللللللللللللل للللللللللللللللللللللللل للللللللللليييييييييييييي يييييييييي
خدا شده ... ناقلا چي كار ميكني اينجور بچه هارو مي كفوني ...............
الان بهت بگم اگه نگي باهات قهرم ...:دي
oO
عــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــالـــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــی شده
این رندرا یاد ما هم بده
فقط ای آقای 3dforyou راست میگه مخصوصا" اون کنار در تو چشم میاد...