طبق دستوری که وزارت حقوق قضایی به شرکت های adsl داده پورت های مربوط به تورنت را باید بست
دلیل هم وجود فایل هایی که با قوانین جمهوری اسلامی برابری نداشت :تدی
روش راح حل اونم اگه بخاهید بهتون میدم اما به شرط اینکه گمنامی من حفظ بشه
Printable View
طبق دستوری که وزارت حقوق قضایی به شرکت های adsl داده پورت های مربوط به تورنت را باید بست
دلیل هم وجود فایل هایی که با قوانین جمهوری اسلامی برابری نداشت :تدی
روش راح حل اونم اگه بخاهید بهتون میدم اما به شرط اینکه گمنامی من حفظ بشه
اولاً دوست عزیز نیاز به توضیح نیست که اینجا همه گمنام هستند...! مگر اینکه خودتان آدرس و شمارهی تماس اعلام کنید!نقل قول:
دوماً ما همچنان از تورنت استفاده میکنیم و پورتها بسته نشده.منبع موثق مطلب شما چیست؟ شنیدهها فکر نمیکنم ملاک قابل اعتنایی باشد.حتی خود isp ممکنست تورنت را ببندد تا ترافیک خود را کاهش دهد و این حرف را بهانه کرده باشد.شما از آنها اصل بخشنامهی ابلاغ شده را درخواست کنید در غیر اینصورت ادعایی پوچ است.
سوماً راه حلتان را هم بنویسید قطعاً مفید است.ضمناً یک تاپیک تخصصی مربوط به تورنت هم در انجمن فیلم وجود دارد
خودم تو فن آوا کار میکنم
الان هم مشتریکین ما همه بدونه تورنت موندن تورنت سرعتش بیشتر از 1.1 نمیشه
قطعآ به تمام شرکت های adsl این بخش نامه فرستاده شده حالا ما چون شرکت دولتی هستیم سری تر از همه پورت را لاک کردیم
Protocol Encryption -> Enabled
با این روش درست نمی شه چون از گارد بسته شده !
قوه قضاییه هم با این بخش جدیدش همرو گرفتار کرده
داریم روشی براش پیدا می کنیم
برای من داتک هست و سرعتم بالای 2 کیلوبایت نمیره حتی با seed 2000 تا به بالا
لطفا کمی ساده تر توضیح بدین که تورنت چی هست و به چه دردی میخوره و چرا بستنش و چجوری میشه بازشش کرد ؟
اه نشد حیف چون پرت را نبستن پورت را لیمیت کردن
کسی میدونه گارد کجاست ( بچه های Nuck شرکت میگن تو بخش نامه اومده از گارد ببندیم اگه از خوده IBS می بستیم راح حل داشت ) برو بچه های متخصص سوکت بیایید یک راحی پیدا کنیم