←مرجع→ محل ذخيره پسورد هاي ذخيره شده در ويندوز!
دوستان از اونجا كه تاپيك هاي زيادي در اين زمينه ديده مي شود، گفتم يك تاپيك مرجع درست كنم تا در كنا هم به بحث در اين رابطه بپردازيم.
در اين تاپيك قصد داريم محل ذخيره پسوردهايي كه در گوشه و كنار ويندوز XP ديده مي شود، را پيدا كنيم.
و به روش هاي مختلفي براي دي كد كردن شون اشاره كنيم.
البته لازم به ذكر است كه بگوييم اين كار غير ممكن نيست از اونجا كه ما به وجود برنامه هايي مثل Dialupass كه رمز Dial-up را به دست مي آورد، يا Hiren's boot كه يكي از ابزارش براي ري استور كردن پسورد يا از بين بردن پسورد User Accont است؛ آگاه هستيم.
البته برنامه هايي كه براي بازيابي پسورد هاي ذخيره شده در جاهاي مختلف هستند، در بعضي از موارد ناتوان مي مانند. در اين موارد پسورد ها پشت asterisk پنهان نمي شوند و براي اين برنامه ها قابل شناسايي نيستند. از جمله جاهايي كه از اين روش استفاده ميشه مي توان به موارد زير اشاره كرد:
Netscape 6.x (Passwords in the Web page)
Dialup and network passwords in Windows 2000
Windows NT/2000/XP user management tools.
در اين موارد اگر شما از برنامه ي Actman password Recovery و امثالهم استفاده كنيد (برنامه هايي كه پسورد هاي ذخيره شده به صورت * را به متن تبديل مي كند) جواب نمي گيريد. من خودم به ششخصه امتحان كرده ام.
خوب با توجه به آنچه گفتم، به شما هم توصيه مي شه از مرورگر NetScape استفاده كنيد تا از روش حمله به كوكي هاي ذخيره شده هك نشويد!
باتشكر...
به دست آوردن پسورد Dial-up Connection
دوستان من هودم به شخصه نمي دونم اين پسورد ها كجا ذخيره مي شوند. پس براي اين كه فعلا تاپيك يه خورده رونق بگيره به معرفي چند برنامه براي انجام اين كارها مي پردازيم.
براي به دست آوردن پسورد Dial-up Connection ، همون طور كه در پست قبل گفته ام ميشه از برنامه Dialupass استفاده كرد.
اين برنامه به صورت يك پك اجرايي هست و نيازي به نصب ندارد.
کد:
http://www.nirsoft.net/utils/dialupass2.zip
حجم : 40 KB
به دست آورن پسورد network !
WOW!
اين برنامه هم دقيقا همون كار را براي Network connection ها از قبيل Wireless ها يا Local area.
Network Password Recovery
به دست آوردن پسورد هاي اينترنتي!
تمامي اين برنامه از كوكي هاي ذخيره شده در مرورگر استفاده مي كنند.
اولين برنامه:
براي بازيابي پسورد فقط ايميل از بازيابي POP3/IMAP/SMTP .
Mail PassView
دومين برنامه:
براي بازيابي تمامي پسورد هاي ذخيره شده در مرورگرها و Outlook.(البته به نظر مياد كه روي Opera كار نكنه)
سومين برنامه:
براي بازيابي پسورد از massengerها.
چهارمين برنامه:
برنامه اي فوق الهاده براي به دست آوردن تمامي پسوردهايي كه از طريق يك شبكه منتقل ميشه.
SniffPass
يك ابزار فوق العاده براي اين تاپيك
فكر مي كنم بهترين ابزاري كه مي تونم در رابطه با موضوع اين تاپيك معرفي كنم اين برنامه باشه
اين برنامه فوق العاده همه ي همه ي چيزهايي را كه توسط CPU پردازش و بعد از آن export شده را نمايش مي دهد و با كليك كردن بر روي ان محل فايل آن را به شما نمايش مي دهد.
و شما به راحتي با يك debugger اطلاعات داخل آن را استخراج مي كنيد
اين هم لينك براي دانلود اين برنامه:
کد:
http://www.nirsoft.net/utils/dllexp.zip