سلام.
Lyric چیست؟
Lyric در آهنگ یه چیزیه مثل زیرنویس توی فیلمها. یعنی همونجوری که توی فیلم دیالوگ رو زیرنویس میکنن ، تو آهنگ هم متن رو Lyric میکنن.
یا اگر بخوایم یه نمونه دیگه هم بگیم مثل showهای گروه آریان بود ، ماله کنسرن اولیشون که سیستم Karaoke رو میخواستن توش نشون بدن، متن شعر روی تصویر میومد، یه همچون چیزیه.
مواد لازم:
برای تهیه Lyric چیز خاصی نمیخوایم. فقط یه برنامه Jet Audio همین ورژنهای آخری و یه کم وقت و البته آهنگی که میخواین براش Lyric بنویسین.
طرز تهیه:
آهنگی رو که میخواین براش Lyric بنویسین رو با Jet Audio باز کنین. حالا Stopش کنین. مطابق تصویر روی شماره آهنگ راست کلیک کنید و Edit Tag… رو بزنین (یا میتونین همونجا F4 بزنین).
در پنجره Edit Tag به لایه دوم (Lyric) برید و دکمه Run Lyric Maker رو بزنید.
پنجره Lyric Maker باز میشه.
خب. کار اصلی ما همینجاست.
1.تنظیم زمان برای متن
2.برداشتن زمان از روی متن
3.قسمتی که متن آهنگ رو مینویسیم.
خب اول مثل تصویر بالا متن آهنگ مورد نظر رو مینویسین. با تکرار! یعنی اگر مثلا 10 دفعه میگه "بدون تو سنگم" ، باید هر 10 بارش رو به ترتیب بنویسین.
نکته:
همین جوری که میبینین باید متن آهنگ رو به صورت مصرع به مصرع بنویسین (البته میتونین حتی کلمه به کلمه هم بنویسین. ولی خب تنظیمش خیلی سخت میشه دیگه). اینکه طرز نوشتنتون چه تاثیری داره رو بعدا میفهمین. فقط این نکته رو هم بگم که بعد از هر مصرع یا بیت باید 1 خط فاصله بزارین. مثل عکس بالا.
خب حالا ما فرضا کل متن آهنگمون رو نوشتیم. یه همچین چیزی:
حالا آهنگ رو از اول Playکنین، به هر قسمت از متن که رسیدین دکمه 1 یا F9 رو بزنین. زمان به طور اتوماتیک برای اون قسمت از متن تنظیم میشه.
همین جور تا آخر آهنگ ادامه بدین.
وقتی تموم شد میشه یه چیزی مثل تصویر سوم.
دقت کنید که باید تمام بندهای متنتون زمان داشته باشن.
پنجره ها بسته و OK .
حالا آهنگ رو تو خود Jet Audio اجرا کنید. Show Lyric (Ctrl + Y) رو بزنید.
برید حالشو ببرید.
خب ، از اونجاییکه احتمالا هیچی نفهمیدید ، من چند تا Lyric که خودم تنظیم کردم و ماله آهنگهای پر طرفداری هم هستن رو توی پست دوم قرار میدم که شما همینجوری توی تگ آهنگ لود کنید و حالشو ببرید.
دوستانی هم که دوست دارن میتونن این کار رو انجام بدن، آپلود کنن و بگن تا به لیست اضافه کنم.