دوستان به چند تا Review نمیشه اعتماد کرد اگه کسی هر دوی این کارت ها رو تست کرده و یا به طور قطع میتونه راهنمایی کنه بگه تا بدونیم بین این دو کدوم رو پیشنهاد میکنه.
Printable View
دوستان به چند تا Review نمیشه اعتماد کرد اگه کسی هر دوی این کارت ها رو تست کرده و یا به طور قطع میتونه راهنمایی کنه بگه تا بدونیم بین این دو کدوم رو پیشنهاد میکنه.
100% کارت HD4870 رو پیشنهاد میکنم، اینم منبع:
همونطور که می بینی تست ها از Toms Hardware هستش که خیلی معتبره!کد:http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-hd-4870,1964.html
فکر نمیکنم کسی پیدا بشه که هر دو کارت رو تست کرده باشهنقل قول:
ولی بنچمارکهایی که توی گروه گذاشتم نشون میده.....
تازه اگه کسی میخاد 450-500 واسه کارت گرافیک بزاره و نگرانه میره 4870 x2 رو میگیره...
4870x2 که راحت تا 700 میاد قیمتش در همه برندها آخرین قیمتی که ازش دارم 690 از msi هستش خوب کو تا 450 ......نقل قول:
من سابقه کار کردن با هردوتاش رو دارم...
تفاوت واقعا کمه و میشه اینطوری گفت:
GTX 260 < HD 4870 < GTX 260 Core 216
البته بستگی به بقیه قطعات هم داره. در صورتی که قیمتشون توی بازار یکی باشه (که نیست!) هر دوشون انتخاب های خوبی نسبت به قیمتشون هستند.
GTX 260 Core 216نقل قول:
اين جريانش چيه
280 هم از اينا داره
Geforce GTX 260 از 192 تا Stream Processor استفاده می کنه (دو تا از Shader Cluster ها Disable شده اند)نقل قول:
Geforce GTX 260 Core 216 از 216 تا Stream Processor استفاده می کنه (یکی از Shader Cluster ها Disable شده)
Geforce GTX 280 از 240 تا Stream Processor استفاده می کنه و هیچ Shader Cluster ای Disable نشده.
فرقش در stream processores هستش . واسه مدل های معمولی 192 و واسه این مدل 216 هستش.
فکر میکنم فقط evga از این مدل زده.
نمیشه اینارو نرم افزاری از حالت disable خارج کرد؟نقل قول:
نه نمیشه. تکنیک Disable کردن Shader Cluster ها طوری نیست که بشه از طریق دستکاری بایوس و RivaTuner و هر کار دیگه ای اونها رو Enable کرد.نقل قول: