مزایا و معایب LG KU990 Viewty از دیدگاه شما ؟
سلام دوستان
بی مقدمه..اگه این گوشی رو داشتید یا دارید و یا جایی دیدید و تست کردید :
معایب این گوشی از دید شما چیه ؟
کیفیت پخش موزیک با هندزفری ، در مقایسه با سری N نوکیا و W سونی اریکسون چطوره ؟ (با در نظر گرفتن همه آیتمهای مفایسه مثل کیفیت-بلندی-وضوح-بیس و ...)
ویوتی... شاهکاری بی مانند !!
سلام
به پیشنهاد من یکی از دوستام برای برادرش همین گوشی ویوتی ( البته مدل KE990 ) رو خریداری کرد. البته اول ها به خاطر برند ال جی بودنش زیاد راضی نبود، اما وقتی چند چشمه از کارهاش رو توی علاءالدین کشف کردیم، خداییش حال کرد. من هم که دلم رفته برای این گوشی...
دوربین: دوربین 5 مگاپیکسلی دارای لنز اشنایدر با فلاش زنون ( در مدل KU990 فلاش از نوع استروب می باشد که چیزی میان زنون و LED است )، به همراه لرزشگیر دیجیتالی دست و ویژگی کانونسازی خودکار ( Auto Focus )
اگر بخواهید برای عکس برداری فقط به استاندارد های خود گوشی کفایت کنید، باید به عکسی با کیفیتی میان K850 و N82 ( بیشتر از K850 و کمتر از N82 ) رضایت بدهید. اگر عکس عالی می خواهید باید پایتان را از گلیمتان درازتر کنید و در تنظیمات دوربین دست ببرید...:5:
برای نمونه: در شب ایزوی دوربین را روی حد اکثر بگذارید و در روز روی حد اقل !!
فیلم برداریش هم که دیگه فول عالیه !!! حد اکثر اندازش 640x 480 هست که می توان در دو حالت 4:3 معمولی و یا 16:9 عریض فیلمبرداری کرد. آن هم با فرمت DivX و با حجم کم و کیفیتی در حد DVD. از همه بهتر این که می تونید با سرعت 120 فریم بر ثانیه یک کلیپ اسلو موشن نیز بسازید.
صدای گوشی: مجهز به 1 اسپیکر است. صدای پخش شونده از آن دارای کیفیتی بی مانند است، اما از لحاظ بلندی شما را نا امید خواهد کرد...:41: و این مورد درباره هندزفری های آن نیز صدق می کند :hmm: البته راه حلی آسان برای افزایش آن ها در نظر گرفته شده که در نوع خود عالی است. :31: با زدن چند کد و چند دستکاری مرموزانه :cool: می توانید به بلندی قابل قبولی ( تقریبا مانند N82 ) دست یابید. اگر کسی بخواهد این کدها را خواهم گفت.
مشکل بعدی در بخش پخش کننده آن نبود یک اکولایزر هرچند ساده می باشد که خداییش وحشتناکه. البته این مشکل رو هم می شه با نصب یک پلیر دارای اکولایزر جاوا رفع کرد.
اینترفیس گوشی نیز فوق العاده است. رابط کاربری آسان و ساده که می توان از تم های فلش نیز برای آن استفاده کرد.
هم چنین این گوشی دارای درگاه خروجی تلویزیون می باشد که صد البته کابل آن را باید جداگانه بخرید...
در پایان باید عرض کنم که تفاوت دو مدل KU990 و KE990 علاوه بر فلاش، در دارا بودن درپوش دوربین و نسل گوشی نیز می باشد. KE990 از نوع نسل 2.5 و KU990 نسل سومی می باشد و دارای دوربین دوم برای مکالمه تصویری است. اما همین مدل یعنی KU990 کمی قدیمی تر از برادر خود بوده و دارای فلاش استروب است. در ضمن درپوش برای لنز دوربین ندارد ( بدترین عیب؛ چون تمیز کردن لنز آن دردسر است :ohno: ) در ضمن دارای یکی دو مشکل کوچیک نرم افزاری هم هست که در بررسی های تخصصی آشکار می شن که خدا را شکر در داداش کوچیکش این مشکلا نیست.