1 پيوست (پيوستها)
تاپیک مخصوص آپدیت های داشبورد XBOX360 ! ( پست اول حتما مطالعه شود ) !
سلام
بالاخره انتظارها به پایان رسید و آپدیت جدید کنسول X360 منتشر شد؛ آن هم تقریباً 20 روز زودتر!. این آپدیت رو خودم تست کردم و بدون هیچ مشکلی کار میکنه. (فقط برای ایجاد آواتار پیغامی ظاهر میشه که کنسول باید به لایو وصل بشه که فعلا توصیه میشه نکنید این کار رو) اما بقیه ی قابلیت های این آپدیت زیبا، قابل دسترسی است.
این آپدیت با حجم تقریبی 8 مگابایت رو در سرورهای سایت P30World آپلود کردم تا مشکلی برای دوستان نباشه.
بعد از دانلود فایل:
- فایل رو استخراج یا extract میکنید.
- فایلی به اسم SystemUpdate$ رو مشاهده میکنید. این رو بدون تغییر روی CD یا کول دیسک کپی کنید.
- کنسول رو روشن کنید. Cd یا کول دیسک رو داخل دستگاه بذارید، دستگاه رو خاموش کنید، دوباره روشن کنید. حالا پیغام آپدیت ظاهر میشه. کنسول رو آپدیت کنید و از قابلیت های این دشبورد - که بهترینش به نظر من کپی کردن بازی ها روی هارد هست - لذت ببرید!.
برای کپی کردن بازی روی هارد هم بعد از قرار دادن دیسک درون کنسول روی مشخصات دیسک برید و دکمه ی Y رو فشار بدید تا منوی Game Details باز بشه، حالا گزینه ی سوم که برای install کردن بازی روی هارد هست رو انتخاب کنید. ( مدت زمان کپی شدن بازی روی هارد حدوداً 25 الی 30 دقیقه طول میکشد )
بنده بازی Dead Space رو بدون هیچ مشکلی روی هارد نصب کردم.
موفق باشید
-------
آپدیت کامل + آواتارها
لینک دانلود مستقیم و از سایت مایکروسافت است پدرام عزیز ( pedram_sad ) زحمتش رو کشید :
لینک تصحیح شد..
++++++++++++++++++++++++
Xbox LIVE Update - August 2009
آپدیت جدیدی که در تاریخ 11 آگوست 2009 منتشر شده است.
مهمترین تغییراتی که در این آپدیت صورت گرفته است:
- اضافه شدن دکمه ی Eject به صورت نرم افزاری (با فشردن دکمه ی X در محیط دشبورد، دیسک خارج میشود)
- امکان انجام تعدادی از بازی ها بوسیله ی آواتـار. لیست بازی ها:
Age of Booty
UNO RUSH
TRIVIAL PURSUIT
Brain Challenge
UNO
Scene It? Box Office Smash
Kingdom for Keflings
Hardwood Hearts
Bomberman LIVE
Hardwood Spades
- کاهش سایز بازی ها بعد از نصب بر روی هارد دستگاه.
- اضافه شدن قابلیت Games on Demand که به کاربر اجازه میدهد بازی ها را به طور کامل از XBL خریداری کرده، آنها را روی هارد نصب نموده و بدون نیاز به دیسک بازی را انجام دهد. (این قابلیت فعلاً بازی های قدیمی این کنسول را شامل میشود)
- اضافه شدن پک های جدید لباس برای آواتـارها.
و تعدادی تغییر دیگر ...
تصاویری از این آپدیت: