درخواست راهنمایی برای خرید مادربرد، پردازنده و رم
سلام دوستان .من می خوام یه مادربورد ،پردازنده و رم برام پیشنهاد بدین.
من از سیستمم استفاده های مختلفی دارم ، اصلی ترین کاربردم طراحی سایت و برنامه نویسی هستش.سیستم رو به هیچ عنوان برای بازی نمی خوام .
حالا با توجه به کاربردم چه سیستمی پیشنهاد می کنید ؟می خوام هم به روز باشه هم از لحاظ کارایی و قدرت مناسب و مطمئن باشه.از نظر قیمت هم می خوام متوسط و مناسب باشه.
مادربردی که پیشنهاد می کنید قابلیت پشتیبانی از پردازنده های 4 هسته ای و رم های 4 گیگ رو داشته باشه . ولی در حال حاضر می خوام 2 هسته ای بخرم و 2 گیگ رم.
نمی دونم اگه بگم مادربردی که پیشنهاد می کنید از DDR3 هم پشتیبانی کنه خیلی گرون میشه؟
لطفا راهنماییم کنید ببینم چی کار کنم.پیشنهادتون برای مادربرد،پردازنده ،رم و سایر قطعات چیه؟
قیمت قطعاتی که معرفی می کنید رو هم بگید
با تشکر
سلام
ببینید کاربردم رو که گفتم از سیستم چیه .کارم میکس و فیلم و رندر نیست .کار گرافیکی هم نیست. بازی و این چیزها هم نیست.کارم برنامه نویسی هست php ,جاوا و محیط visual studio 2008،VB ، c# ، و اینجور نرم افزارها .خلاصه تو این مایه ها. برنامه های مهندسی اینا:31:
در مورد بودجه هم والا نمی دونم واسه یه سیستم با کیفیت و کارایی خوب که به روز و قابل ارتقا هم باشه چه رنج قیمتی بگم. می خوام خوب باشه و مطمئن باشه دیگه و قطعات با هم مچ باشن.راستش من اگر کل کیس رو بفروشم پولش رو می زارم واسه بقیه قطعات مثل مودم خود کیس،هارد و پاور ،یه dvd r.w هم احتیاج دارم که حالا اگه دیدم خیلی این قطعات برام گرون شد می زارم یه چند ماه دیگه می خرم .یه cdrom و یه رایتر هم دارم که فکر نکنم اگه نگه دارم با سیستم جدید مشکل پیدا کنه. در مورد کارت گرافیک هم حالا اگه مادربرد یه گرافیک آنبورد خوب داشته باشه فعلا بودجم رو صرف کار ت گرافیکی نمی کنم وهر موقع نیاز پیدا کردم می تونم بعدا یه کارت گرافیک مناسب بخرم.
البته اگر کیسم حدوده 70-80-90 هزار خریده بشه .این پول رو می زارم برا خرید مودم خود کیس،هارد و پاور. ولی احتمالن یه مقدار هم باید بزارم روش که اینم مثلا میشه 20-30 هزار .درسته؟
پس حالا باید یه بودجه تعیین کنم واسه ram ، cpu و main . مثلا 160-170 هزار تا 200 هزار یا یه خورده بیشتر از 200 هزار. میشه تو این رنج قیمت ها چندتا پیشنهاد بهم بدین و بعد هم با هم مقایسه کنید که چی کار کنم بهتره ؟
مثلا این سیستم چطوره؟
main board: asus al9pro-2x
cpu: E2180
ram: 1G patriod ya kingston ya Apacer
ram 2 تا 1 گیگ بخرم
با این بودجم بهتره amd انتخاب کنم؟ یا اگه خوب نمیشه بگید حداقل مثلا 40-50 -60 تومان به بودجم اضافه کنم ببینم چی مناسبه .پیشنهادتون رو بدید .اما می خوام تا جایی که میشه واسه پردازنده ،مادر برد و رم بیشتر از 200 هزا نشه.
مواردی که تو پست قبلیم نوشتم رو هم در نظر بگیریدها :31:
با تشکر از لطفطون
سلام
ببینید کاربردم رو که گفتم از سیستم چیه .کارم میکس و فیلم و رندر نیست .کار گرافیکی هم نیست. بازی و این چیزها هم نیست.کارم برنامه نویسی هست php ,جاوا و محیط visual studio 2008،VB ، سی شارپ ، و اینجور نرم افزارها .خلاصه تو این مایه ها. برنامه های مهندسی اینا:31:
در مورد بودجه هم والا نمی دونم واسه یه سیستم با کیفیت و کارایی خوب که به روز و قابل ارتقا هم باشه چه رنج قیمتی بگم. می خوام خوب باشه و مطمئن باشه دیگه و قطعات با هم مچ باشن.راستش من اگر کل کیس رو بفروشم پولش رو می زارم واسه بقیه قطعات مثل مودم خود کیس،هارد و پاور ،یه dvd r.w هم احتیاج دارم که حالا اگه دیدم خیلی این قطعات برام گرون شد می زارم یه چند ماه دیگه می خرم .یه cdrom و یه رایتر هم دارم که فکر نکنم اگه نگه دارم با سیستم جدید مشکل پیدا کنه. در مورد کارت گرافیک هم حالا اگه مادربرد یه گرافیک آنبورد خوب داشته باشه فعلا بودجم رو صرف کار ت گرافیکی نمی کنم و هر موقع نیاز پیدا کردم می تونم بعدا یه کارت گرافیک مناسب بخرم.
البته اگر کیسم حدوده 70-80-90 هزار خریده بشه .این پول رو می زارم برا خرید مودم خود کیس،هارد و پاور. ولی احتمالن یه مقدار هم باید بزارم روش که اینم مثلا میشه 20-30 هزار .درسته؟
پس حالا باید یه بودجه تعیین کنم واسه ram ، cpu و main . مثلا 160-170 هزار تا 200 هزار یا یه خورده بیشتر از 200 هزار. میشه تو این رنج قیمت ها چندتا پیشنهاد بهم بدین و بعد هم با هم مقایسه کنید که چی کار کنم بهتره ؟
مثلا این سیستم چطوره؟
main board: asus al9pro-2x
cpu: E2180
ram: 1G patriod ya kingston ya Apacer
ram 2 تا 1 گیگ بخرم
با این بودجم بهتره amd انتخاب کنم؟ یا اگه خوب نمیشه بگید حداقل مثلا 40-50 -60 تومان به بودجم اضافه کنم ببینم چی مناسبه .پیشنهادتون رو بدید .اما می خوام تا جایی که میشه واسه پردازنده ،مادر برد و رم بیشتر از 200 هزا نشه.
مواردی که تو پست قبلیم نوشتم رو هم در نظر بگیریدها:31:
با تشکر از لطفطون