سلام دوستان
مدتي دارم رو برنامه هايي كه صدا ميكس مي كنند كار ميكنم
ولي مي خوام مثل آهنگهاي حامد حاكان كه يه افكت خاصي داره بشه ولي همچين برنامه اي رو نتونستم
پيدا كنم اگه دوستان چيزي در اين مورد مي دونند لينك نر م افزار و آموزششم رو بزارن
ممنون
Printable View
سلام دوستان
مدتي دارم رو برنامه هايي كه صدا ميكس مي كنند كار ميكنم
ولي مي خوام مثل آهنگهاي حامد حاكان كه يه افكت خاصي داره بشه ولي همچين برنامه اي رو نتونستم
پيدا كنم اگه دوستان چيزي در اين مورد مي دونند لينك نر م افزار و آموزششم رو بزارن
ممنون
سلام
بنده دي جي نيستم ولي آگاهي دارم كه:
اونها صدا رو در استوديويي مخصوص ضبط مي كنن و قيميت ميكرفونهاي بكار رفته نيز بالاتر از ميكرفنها يا هدستهايي هست كه رايج هستند و ما از اونها استفاده مي كنيم. پس در وحله اول كيفيت صدا مهم هست
در مورد اينكه صداي آقاي حامد حالت خاصي داره بنده منظورتون رو خوب متوجه نشدم... ولي احتمال ميدم كه منظور شما افكت pitch correction هست كه هم ايشون هم خيلي از آهنگ سازاي ديگه تو دنيا خزش كردند
پلاگين دايركت ايكس Auto Tune محصولي از شركت Antares كه قبلا هم در همين انجمن معرفي شده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
ميشه لينكه نرم افزارو بزارين اخه من تو سايتش چيزي پيدا نكردم
ممنون
سلام
اين نرم افزار نيست. يك پلاگين directx هست كه شما بايد در نرم افزارها يا host هايي كه پشتيباني مي كنند از اين پلاگين استفاده كنيد. مثل sound forge
بهرحال اين لينك نسخه DirectX برای PC
بر گرفته از:کد:Auto-Tune 4 DirectX
15.6MB
http://www.pair.com/anttech/downloads/Auto-Tune_4_DirectX_v4.32.exe
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
خیلی خیلی ممنون
من از این پلاگین خیلی استفاده کردم و باید بگم آخرشه
وبقدری صدا رو زیبا می کنه که هرکسی می تونه خواننده بشه. من از این افکت در برنامه wavelab استفاده می کنم
سلام دوستان
من این ÷لاگین رو دانلود کردم و در sound forge
نصب شد ولي طريقه كار باهاش رو نمي دونم چه جوري
اگه ميتونيد يه آموزش از sound forge و نحوه استفاهده این ÷لاگین رو بدین
ممنون
آقا سامان اگه میشه لینک دانلود این برنامه رو هم بدین wavelab
ممنون
این برنامه wavelab که گفتین را میشه لینکش را بزارین یا بقول این دوستمون طرز استفادش را در sound forge بگین...
ممنون میشم
اين پلاگين تو برنامه Nero WaveEditor هم نصب ميشه ! ( اگه Nero رو به صورت full نصب كنيد اينم نصب ميشه )
از منو Effects > DirectX Plug ins > Antares Auto-Tune 4 قابل دسترسيه !
فقط اين پلاگين كرك ميخواد كه صابر جان بذاري حله ! :rolleye:
برادر کرک این برنامه رو می خوام . اگر آموزشی هم ترتیب بدی که منت گزاشتی بر ما ---> مخلص حق محمد»