-
سریال بی گناهان
با سلام
دوستان عزیز
هر چند اصلا عادت ندارم که سریالهای تلویزیونی رو ببینم :20:
ولی
پس از مدتها سریالی مناسب حال و هوای خود در تلویزیون دیدم ... که امکان داره من رو تا پایان سریال با خود ...:10:
بگذریم ...
این تاپیک مکانی خواهد بود برای بحث و تبادل نظر پیرامون این سریال و داستانهای آن .:27:
-
«بي گناهان» قصه خودرا در شبكه3سيما روايت مي كنند
با پخش يك سريال جديد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گروه رسانه: سه تا رفيق بودن. يه روز...اولي ميگه: بريم دزدي... دومي ميگه: چي بدزديم؟... اولي ميگه: تخم طلا... دومي ميگه: جواب خدا را كه مي ده؟... سومي ميگه: من من كله گنده...
آنچه خوانديد، بخشي از خلاصه داستان سريال بي گناهان است كه پخش آن از جمعه شب از شبكه 3 سيما آغاز مي شود. اين سريال را احمد اميني بر اساس فيلمنامه اي از سعيد شاهسواري كارگرداني كرده و تهيه كننده آن نيز سعيد شاهسواري است. اميني و شاهسواري پيش از اين سريال اولين شب آرامش را براي شبكه 4 توليد كردند كه 2 سال پيش پخش شد و مورد استقبال مخاطبان تلويزيون قرار گرفت. اكنون شاهسواري و اميني در كنار هم قرار گرفته اند تا يك داستان پر فراز و نشيب و پر از تعليق را به نمايش بگذارند. داستاني كه در ادامه خلاصه آن چنين آمده است: اولي كه آتيشش از همه تندتر بود، تو بازيشون مي سوزه...دومي هم ميره و گم مي شه...ولي سومي از قبل تصميمشو گرفته بود...دومي كه برمي گرده، مي بينه سومي جواب خدا را كه نداده هيچ،چه كله گنده اي هم شده...حالاتكليف دومي با سومي چيه؟اصلاماجراي اولي چي مي شه؟يه روز بالاخره همه چي روشن مي شه...
اميني 3 تا از نقش هاي اصلي سريال بي گناهان را به همايون اسعديان، محمدعلي نجفي، مسعود كرامتي و داريوش فرهنگ سپرده است. اسعديان را بيشتر به عنوان كارگردان مي شناسيم. او سال گذشته با سريال راه بي پايان به شبكه 3 سيما آمد و در جذب مخاطب موفق عمل كرد. او در سريال بي گناهان نقش يك دكتر روانپزشك را بازي مي كند. محمدعلي نجفي، كارگردان سينما و تلويزيون و سازنده آثاري چون سربداران، عشق طاهرو زاگرس در اين سريال نقش دكتر سهرابي را بازي مي كند.
داريوش فرهنگ هم كارگردان است و هم بازيگر. او در سريال بي گناهان يكي از نقش هاي اصلي را ايفا مي كند و يكي از همان 3 رفيقي است كه قرار دزدي مي گذارند.
نام او در سريال بي گناهان جلال است و مدتي را در خارج از كشور زندگي كرده است. مسعود كرامتي را هم به عنوان بازيگر مي شناسيم و هم كارگردان.او نيز در اين سريال نقش يكي از رفقا را بازي مي كند. از ديگر بازيگران سريال بي گناهان مي توان به فريبا كوثري، پرويز پور حسيني، مهدي پاكدل، امير آقايي، بهرام ابراهيمي، داريوش اسدزاده، مهري وداديان، مهرداد ضيايي، بيژن افشار، شهين نجف زاده، سيدمهرداد ضيايي، هوشنگ قوانلو، ساره بيات، نازنين احمدي، مسعود سخايي، افشين كتانچي، سعيده عرب و...اشاره كرد.
سريال بي گناهان در 24 قسمت 45 دقيقه اي توليد شده است.تصويربرداري اين سريال 12 شهريور سال گذشته در تهران آغاز شد و لوكيشن هاي مختلف در تهران، جاده جاجرود و بندرعباس ادامه يافت. به گفته اميني، تصويربرداري اين سريال طي چند روز آينده به پايان مي رسد. سعيد شاهسواري، تدوين سريال را از مدتي پيش آغاز كرده و تاكنون 8 قسمت از سريال براي پخش به شبكه تحويل داده شده است. از ديگر عوامل سازنده سريال بي گناهان مي توان به مدير تصويربرداري: كيوان معتمدي، صدابردار: ناصر شكوهي نيا، انتخاب بازيگران: پيام دهكردي، طراح صحنه و لباس: فاضل ژيان، طراح چهره پردازي: الهام صالحي، مدير توليد: محمدحسين شهباززاده، برنامه ريز و دستيار يك كارگردان: عليرضا بزدوده، عكاس: مهدي دلخواسته، طراحان جلوه هاي ويژه: محسن روزبهاني و ايمان كريمان، طرح و اجراي بدلكاري: پيمان ابدي، مدير تداركات: ناصر همايونفر و آهنگساز: كيوان جهانشاهي.
جام جم .
-
امشب که قسمت دومش پخش شد ، نظر مثبت تری به این سریال پیدا کردم البته اگه مثل اکثر سریالهای از این دست داستان بیخودی طولانی نشه و هر قسمت سعی کنه مخاطب رو بیشتر جذب کنه تا اینکه فقط اتلاف وقت باشه سریال بسیار خوبی پیش رو داریم .
-
عجیبه این همه کارگردان تو یه سریال بازی کنن.
-
قسمت اول مجهول تمام شد! همینطور قسمت دوم !!!
-
هنوز خیلی از فیلم باید بگزره تا بشه درموردش نظر داد
-
تا حالا که خوب بوده ... :46:
همچنان معماهای حل نشده بسیاری هست ...
امیدوارم که زیاد داستان عاطفی نشه که از ایجاد این تاپیک پشیمان می شوم ! :41:
قسمت اول فوق العاده بود و هیجان بسیار بالایی داشت ... و همراه با سوالات بی پاسخ بسیاری به پایان رسید ... طوری که فکر کردم هر قسمت از آن داستانی جداگانه دارد ... اگر اینطوری بود بهتر بود .
در قسمت دوم حدس هایی که داشتم تا حدودی تحقق پیدا کرده ... البته هنوز هم مطمئن نیستم .
مثلا پولها رو نفر سوم گروه که تیر خورده برداشته و برای خودش اینچنین ثروتی رو اندوخته ...
به احتمال زیاد بیشتر سوالات در قسمت سوم پاسخ داده می شود و پیش بینی می کنم که داستان فیلم محدود بشه به این چند خانواده ... که اصلا موافق این نیستم ! :13:
فعلا
باید منتظر بمانیم .:20:
-
حداقل می گفتید چه روزی پخش میشه!
چند صحنه ی از قسمت اولش را فکر میکنم دیده باشم.
سریالهای ایرانی معمولا خوب شروع میکنند اما بد ادامه می دند و افتضاح تمام می کنند!
-
-
این نامردای فلان فلان شده این هفته که ماست مالی کردن رفت !!!
به دلیل درخواست بیشمار بیننده ها ....
آخه این حرفا دیگه این روزا تو کت کی می ره ؟!؟!؟!
اگر می خواستند که خب قسمت اول رو هم تکرار می کردن :13: