نقل قول:
از همه دوستان ممنونم
ولی من با جاوا مشکل زیادی ندارم
منظور من این بود که اگه بخوام یه گوشی دیگه همراه 990 داشته باشم که مقاوم زیبا وبا امکانات باشه کودومو انتخاب کنم
اخه قشنگی حافظه w980 و همینطور امکاناتی مثل فرستنده fmوcontorol shak این گوشی منو مجذوب خودش کرده
البته شما تو پست اول گفتی تعویض گوشی... ولی خوب اگه میخوای همراه P990 یه گوشی داشته باشی که من پیشنهاد قبلیمو پس میگیرم... فکر میکنم W980 گوشیه تکیه و صد البته با پولی که برای W890 میدی میتونی گوشی های خیلی با امکانات بالاتری بگیری... کلا همه گوشی های فشن تازه تا چند ماهی قیمت های فوق العاده تخیلی دارن بعد چند ماه که شرکتا سودشو بردن و گوشی های همرده ی جدیدی زدن قیمت این سبک گوشیا به شدت افت میکنه و به قیمت واقعیشون نزدیک میشه ( چاکلیت و شاین ال جی و همین اس 500 سونی خیلی گوشی های دیگه رو نگاه کنی همین روند رو داشتن ) ... واست امکانات مهمه ؟ یا نه زیبا بودن و تک بودن گوشی... اگه یه گوشیه زیبا و تک میخوای W980 گزینه ی فوق العاده ییه ( البته اصولا کسی که گوشی تاشو میخره بیشتر از امکانات به ظاهر و زیبایی گوشی اهمیت میده واسه همینم هست که گوشی های تاشو امکانات مولتی مدیای بالایی ندارن نسبت به کشویی و کندی بار ها ...) اگر شما هم جزو همین دسته هستی خوب W980 گوشیه فوق العاده یی برات...