سلام به همه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من جواب دوستان رو تا حدی که میدونم میدم و سعی میکنم که کامل باشند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخوام کلاس خصوصی برگذار کنم فقط در مشهد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا میخوام از شما عزیزان کمک بگیرم که سرفصل هایی که باید ارائه بدم چیا هستن ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت واسه هر جلسه که هم ما رو خوش بیاد و هم خدا رو چقدره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند جلسه باید واسه آموزش بذارم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیا لازمه در کنار آموزش پلاگینی هم آموزش داده بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟ یا هزینه اون جدا باید گرفته شه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون میشم اگه جواب کاملی بهم بدید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدونید خودم از این نرم افزار یه چیزایی حالیمه. نمونه کارامو دیدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . ولی اصلا نمیدونم چطور و از کجا باید آموزشم رو شروع کنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطف میکنین اگه راهنمایی کنین. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متشکرم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]