lمن دیروز با ویندوزم کار میکردم که بعد از restart ویندوز تا مرحله windows is starting up اومد ولی همونجا می ایسته و توی ویندوز نمیره؟
از safe mode یا حالت های دیگه هم حل نمیشه.
کسی چاره ای به غیر از نصب ویندوز میدونه؟
lمن دیروز با ویندوزم کار میکردم که بعد از restart ویندوز تا مرحله windows is starting up اومد ولی همونجا می ایسته و توی ویندوز نمیره؟
از safe mode یا حالت های دیگه هم حل نمیشه.
کسی چاره ای به غیر از نصب ویندوز میدونه؟
ببین با Last Known good Configuration بالا نمیاد ؟
روش زیر را امتحان کنید :
نقل قول:
نه دوستان عزیز من
همونطور که گفتم با هیچ یک از این حالت ها درست نمیشه
برنامه زیاد نصب کرده اید ؟
ctrl+shift+esc را گرفته و ببینید تو کدوم پروسه گیر کرده
آخه اصلا تو خود ویندوز نمیره پس نمیتونم به هیچ چی دسترسی داشته باشم.نقل قول:
سلام
براي من هم چنين مشكلي پيش اومده.موقع windows is starting up بايد چند دقيقه صبر كنم بعد پنجره log on to رو نشون ميده كه موقع ok كردن عملا قفل ميشه و سيستم بالا نمياد.كارهاي بالا رو هم انجام دادم فايده اي نداشت.روز قبلش يه بنده خدايي با اتوكد كارهاي سنگين كرده بود كه بعد از اون اين مشكل بوجود اومد.برنامه اتوكد توي درايو C همونجايي كه ويندوز قرار داره ، نصب شده.از recovery console هم نميشه برنامه رو پاك كرد ( وارد program file نميشه و پيغام ميده دسترسي ممنوع است ). راه حلي به نظر شما ميرسه ؟
مشکل شما permision هستنقل قول:
سلام
براي من هم چنين مشكلي پيش اومده.موقع windows is starting up بايد چند دقيقه صبر كنم بعد پنجره log on to رو نشون ميده كه موقع ok كردن عملا قفل ميشه و سيستم بالا نمياد.كارهاي بالا رو هم انجام دادم فايده اي نداشت.روز قبلش يه بنده خدايي با اتوكد كارهاي سنگين كرده بود كه بعد از اون اين مشكل بوجود اومد.برنامه اتوكد توي درايو C همونجايي كه ويندوز قرار داره ، نصب شده.از recovery console هم نميشه برنامه رو پاك كرد ( وارد program file نميشه و پيغام ميده دسترسي ممنوع است ). راه حلي به نظر شما ميرسه ؟
به احتمال زیاد با تنظیم اون مشکلت حل میشه
همین مشکل و داریم فقط هم انتی ویروس و ctfmon هم جدید نصب شده دلیل اینکه رو این حالت گیر میکنه چیه .
با safe mod راحت بالا میاد