سلام.چه طور مي تونم سورس برنامم رو مخفي كنم.بايد از كدهاي جاوا استفاده كنم؟ممنونم.
Printable View
سلام.چه طور مي تونم سورس برنامم رو مخفي كنم.بايد از كدهاي جاوا استفاده كنم؟ممنونم.
سلام
سورس html رو تا اونجا که من میدونم نیتونی مخفی کنی!:31:
تشکر//
سلام.
این امر امکان نداره.
در ضمن تکراریه دوست عزیز لطفا جستجو کنید.
همونطور که دوستان گفتن اول اینکه تکراریه بگردی جوابشو پیدا میکنی و دوم اینکه خودتو خسته نکن الکی دنبال قایم کردن یه مشت کد بی ارزش نباش. مهم اون فکریه که نمیشه بزور از آدم گرفت وگرنه کد که ارزشی نداره.
سلام
درسته که کدهای Html ارزشی ندارن اما غیر ممکن نیست و فکر کنم تو آی ای و فایر فاکس جواب میداد کدش ، اما الان مطمئنم ندارم پس هیچی !
فایده ای نداره نگرد راه های متفاوتی برای رسیدن به سورس صفحات وجود داره بقول دوستان هم که سورس Html اصلا هیچ ارزشی نداره هیچکس سورس Html نمی دزده آخه من نمیدونم مثلا به چه دردی میخوره .
بی خیال نیما جان...نقل قول:
من که بعید می دونم بشه با کد view source رو غیر فعال کرد، چون اینو مطمئنم!!! ( منم که اولها تازه کار بودم، این چیزا بفکرم رسیده بود، ولی یه خرده که پخته تر شدم، منصرف شدم... )
در ضمن گیریم، که ما بتونیم این کار بکنیم، ولی همونطور که دوستمون در پست بالا گفت راههای مختلفی برای بدست آوردن سورس صفحه هست، که مهمترین و متداول ترینش کش مرورگر هست.
کد سورس در صورتی غیره فعال میشه که هیچگونه کد html در صفحه شما به کار رفته نباشه
تشکر//:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا بیخیال این جور کارها نمی شید ؟؟
همون طور که دوستان گفتن، نمیشه به طور کامل، ولی این کد در منو رایت کلیک غیر فعال میکنه گزینه View Source رو ،
- برای همه مرورگر ها (Browser) ها گارانتی نمیشه ، نظر من اینه که تو IE جواب میده به هر حال خودش اندکی ار الام شما میکاهد !:31:
- دوستان خوب جواب بدید اینجا جای اظهار فضل نیست.
کد:javascript:(function(w){for(var%20i=0;i<w.length;i++){arguments.callee(w.fra
mes[i]);}try{function%20n(r){r.onclick=r.oncontextmenu=r .onmousedown=r.onmou
seup=null;}n(w.document);n(w.document.body);}catch (e){alert('Bookmarklet%20f
ailed:\n\n'+e.message);}})(top);