سلام دوستان عزیز
من می خواستم بدونم که این سایت های بزرگ ماننداز چه نرم افزاری استفاده می کنه؟کد:www.kamyabonline.com
درضمن وقتی می خواد یه مطلب جدید اضافه کنه تمام سایت رو دوباره طراحی می کنه یا مثل blogfa یه چیزی می نویسه خودش میاد اضافه می شه
Printable View
سلام دوستان عزیز
من می خواستم بدونم که این سایت های بزرگ ماننداز چه نرم افزاری استفاده می کنه؟کد:www.kamyabonline.com
درضمن وقتی می خواد یه مطلب جدید اضافه کنه تمام سایت رو دوباره طراحی می کنه یا مثل blogfa یه چیزی می نویسه خودش میاد اضافه می شه
:27::27:نقل قول:
سایت های بزرگ
سلام.
دوست عزیز این سایت های بزرگ(!!) از سیستم های مدیریت محتوا استفاده میکنن!
یه سرچی توی فروم بکنی همه چیز دستت میاد.:10:
سلام
شما مثل اینکه ظاهرا مبتدی هستید در زمینه طراحی سایت . پس باید یه توضیح کلی داد
این سایت کمیاب آنلاین از سیستم های آماده استفاده میکنه
اون موردی که شما در آخر گفتید با برنامه نویسی تحت وب امکان پذیر هستش که در انجمن " طراحی صفحات داینامیک " اطلاعات خیلی خوبی میتونید یافت کنید ... به طوری یعنی شما اطلاعاتی رو از یک صفحه به بانک و تمام صفحات طبق برنامه نویسی از طریق خواندن از بانک انتشار میدم یه رابطه 1 به 1 و 1 به همه میگیره
صفحه به بانک - و بانک به همه!
تشکر//
این سیستم های آماده رو از کجا بیاریمنقل قول:
اگر شما داری لطف کن وبزار
با تشکر
سلام
این سایت از سیستم مدیریت محتوای php nuke استفاده میکنه !تشکر//کد:www.phpnuke.ir
البته به اين دوست عزيزمون ميتونستيد يه آدرس درست درمون بدين.نقل قول:
دوست گرامي شما براي مشاهده انواع سيستم هاي مديريت محتوا يا بهتر بگم انواع سايت ساز هاي آماده بهتره به انجمن سيستم هاي مديريت محتوا با آدرسمراجعه كنيد.کد:http://www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?s=&daysprune=&f=46
حضور گرمتون موجب خوشحالي من و ساير دوستان ميشه.
:11::11::11:
به نظر من با joomla شروع کن که هم تا حدود زیادی کار باهاش راحته و از اون مهمتر خیلی مطالب آموزشی و کمکی براش میتونی پیدا کنی. این هم سایت ایرانیش:
کد:http://www.joomfa.org
دوستان من جوملا رو دانلود کردم ولی یه نرم افزار دیگه می خواد که در کنار اون با هاش استفاده کنم
در واقع توی سیستم خودم نصب مکنم
میشه راجب اون هم یه توضیحی بدین.
سایت کمیاب انلاین از سیستم مدیریت محتوای نیوک ورژن ایران نیوک استفاده میکنه که در حال حاضر پشتیبانی نداره
شما میتونید از سیستم نیوک 8.1 استفاده کنید با قالب کمیاب انلاین لینک اموزش این سیستم هم تو امضام هست
مر30 دوست عزیز