سلام من توی گوشی خودم(نوکیا 6600 و سونی اریکسونk510i و N70 موقعیت یاب رو روشن کردم اما اسم خیابونها رو نمایش نمی ده؟؟؟؟
هم خط ایرانسل و هم همراه اول و توی شهر شیراز هستم.مشکل چیه؟؟؟
Printable View
سلام من توی گوشی خودم(نوکیا 6600 و سونی اریکسونk510i و N70 موقعیت یاب رو روشن کردم اما اسم خیابونها رو نمایش نمی ده؟؟؟؟
هم خط ایرانسل و هم همراه اول و توی شهر شیراز هستم.مشکل چیه؟؟؟
توی گوشی k510i توی قسمت اطلاعات محلی یک اشتراک ایجاد کردم و هیچ عددی هم بهش ندادم و موقعیت رو نشون داد و تا اشتراک هم ندی موقعیت رو نشون نمی ده!!! اما توی نوکیا نمی دونم باید چی کار کنم هر چی cell info display رو روشن می کنم و بعد گوشی رو روشن و خاموش می کنم باز فایده ای نداره و موقعیت مکانی رو نشون نمی ده.
چرااااااااااا کسی جوااااااااااااااااااااااا ااااب نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
معمولا مکان یاب روی گوشیهای نوکیا درست عمل نمیکنه ( هر چند که سونی اریکسون هم زیاد تعریفی نداره ) گاهی وقتا هست گاهی وقتا هم میره .
دوست عزيز سلام
اين سرويس بستگي به موقعيتي داري كه هست (اصلا براي شيراز اين سرويس فعال هست يا نه) در بعضي از مناطق فعال ميشه و در بيشتر مناطق غير فعاله . به احتمال 90% مشكل از همين سرويس دهي مي باشد
فعاله.چون دوتا گوشی من کنار هم هستن توی سونی اریکسون موقعیت رو نشون داده می شه با سیم کارت ایرانسل
اما توی نوکیا با سیم کارت همراه اول مکان رو نشون نمی ده!
دوست عزيز خوب سيم كارت ايرانسل رو بزار روي گوشي نوكيا ببين جواب ميگيري يا نه اگه ok شد خوب ديگه مشكل از سرويس دهي مهمراه اولهنقل قول:
خودم هم همین کار رو کرده بودم اما جواب نداد. فکر کنم توی نوکیا غیر از cell info display باید یه کار دیگه هم کرد.
البته ظاهرا همراه اول فعال نشده چون رو سونی اریکسون هم که گذاشتم فایده نداشت. اما ایرانسل فوری روی سونی اریکسون مکان رو نشون می ده. اما روی نوکیا نه.؟؟؟!!!
همراه اول مکان یاب شیراز فعاله در ضمن همینجور که گفتم روی گوشی های نوکیا خوب جواب نمیده میتونید منطقه ی خودتون رو عوض کنید و بعد چک کنید نام بعضی از bts روی بعضی از گوشی ها نشون داده نمیشه
نقل قول:امتحان كردم براي نوكيا ميشه همين Cell info display رو فعال كني بعد از چند ثانيه فعال ميشه براي من اينجوري هستش هم همراه اول هم دائمي :11:نقل قول:
هيچ مشكلي هم ندارم به اينم ميتونـــه ربط داشــته باشـــه
موفق باشيد!:40:نقل قول:
به احتمال 90% مشكل از همين سرويس دهي مي باشد