لطفا کمک! ویروسه که میگه آنتی ویروسه !
با سلام خدمت دوستان و استادان گرامی ؛ دوستان ، من بدنبال یک کرک درست برای برنامه password discovery 2.2 بودم و در یک سایت یک کرک معرفی کرده بود ، با آنکه انتی ویروس کسپر اسکای 7 من همون لحظه اپدیت شده بود وقتی سرچش کردم اونو بعنوان ویروس نشناخت و من هم با اطمینان اونو اجرا کردم . بعد از کلیک بر روی آن یک ویروسی روی کامپیوتر من نشست که مثل آیکون های فایروال خود ویندوز ایکس پی بود و می گفت که یک آنتی ویروسه و ویروسی رو روی کامپیوتر پیدا کرده و باید که اون آنتی ویروس رو بخرم و آپدیت کنم ؟؟؟؟؟خوب چندتا پروسس احمقانه بر رو تسک منیجر من نشون داده میشود مثل : sav و یا a !!!! توسط چند نرم افزار این پروسس ها رو از استارت آپ غیر فعال کردم اما همچنان اثرات آن بر روی سیستم هست ... مثلا بعد از بوت شدن ویندوز کسپر اسکای پیغام میده که یک فایل exe می خواد فعال شه و من به اون خیلی خیلی مشکوکم ... می خواستم یک عکس از اون بذارم تا محبت کرده و نگاه کنید اما سایت اشکال داشت و موفق نشدم ، به همین خاطر نام و مشخصات پروسسی که کسپراسکای اونو به دستور من بلاک میکنه رو می نویسم تا بهتر مشخص بشه Process:C:WINDOWS\system32\Jb5ie2Gv.exeدر ضمن باید بگم دگمه خاموش کردن system restore نیز غیر فعال شده ... از دوستان و استادان عزیزم درخواست کمک دارم که چطوری این ویروس رو پاک کنم باتشکر موفق باشید