گرفتن صورتحساب بانک با کامپیوتر
با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات
من میخواهم صورتحساب بانک را با کامپیوتر دریافت نمایم همانطور که میدانید برای گرفتن صورتحساب با دستگاه فاکس ابتدا شماره تلفنبانک را میگیریم بعد از برقراری ارتباط و توضیحات ضبط شده شماره حساب و بعد از چک شدن شماره حساب، شماره رمز و سپس نوع درخواست (مثلا آخرین موجودی یا سه گردش آخر یا گرفتن صورتحساب از طریق دستگاه فکس و ...) را از ما میخواهد من چگونه و با چه نرم افزاری میتوانم این مراحل را توسط مودم انجام بدهم و صورتحساب خود را که قبلا با دستگاه فاکس دریافت میکردم با کامپیوتر و مودم بگیرم
دریافت فاکس از سازمان ها و بانک ها از طریق Venta Fax & Voice 5.7
با سلام
نرم افزار فاکس بنده Venta Fax & Voice 5.7 می باشد. برای دریافت فاکس از سازمانها و بانکها مشکلی دارم.
زمانیکه با بانک یا سازمان تماس میگیرید از شما میخواهد که مرحله به مرحله موارد خواسته شده را وارد و فرآیند را دنبال کنید. اما از آنجا که با برقراری تماس از طریق dial up نرم افزار،کلیدهای تلفن غیر فعال میشود لذا باید از تمامی مراحل درخواستی بانک یا سازمان از قبل اطلاع داشته و با امکان wait بین مراحل که همان کلید w در پایین شماره ها میباشد بین مراحل وقفه انداخته تا به انتها رسید. مثلا شما میخواهید 3 عملیات آخر از حساب تان را بدانید. به شکل زیر عمل میکنید.
شماره تلفن بانک w شماره حساب w شماره رمز w شماره 1 برای دریافت 3 عملیات آخر
برای دریافت صورتحساب بصورت فاکس نیز به همین شکل است با این تفاوت که پس از انجام تمامی مراحل در مرحله آخر از مشتری میخواهد که برای دریافت فاکس کلید start دستگاه فاکس خود را بزند. اما چون کلیدهای تلفن غیر فعال میباشد نمی توان آن را start کرد. اما می دانم راهی برای عبور از این مرحله وجود دارد که متاسفانه نمیدانم. در صورتیکه از دوستان کسی جواب مشکل را میداند سپاسگزار خواهم بود آنرا بازگو نماید