یک مقدار راهنمایی درباره ip address می خواستم
یه چند تا سوال داشتم. اگه لطف کنید جواب بدید ممنون میشم
من چه جوری می توانم ip address خودم رو بدست بیارم . چند تا سایت رفتم ولی هر کدوم ip های مختلفی میدن
مثل
کد:
www.ip2location.com/free.aspx
کد:
www.geobytes.com/IpLocator.htm
کدومشون دقیقاً.البته من اینجوری شنیدم که
کد:
www.geobytes.com/IpLocator.htm
از همه بهتره ولی چند تا مشکل داره یکی اینکه ip من رو پیدا نکرد و وقتی یک ip دیگه خودم دستی بهش دادم نتیجه اش با سایت
کد:
www.ip2location.com/free.aspx
فرق می کرد.
سوال دومم اینه که برای پیدا کردن موقعیت یک ip از چه سایتی باید کمک گرفت. اگر جوابتون دو سایت بالاست لطفاً یک مقدار درباره این سایتها و طرز کارشون توضیح بدید . من که گیج شدم.
ممنون
با عرض معذرت که کمی دیر دارم به تاپیک سر میزنم ...
نقل قول:
خیلی منون از توضیحات کاملتون
ولی یک سوال برام پیش اومد و اون ایمکه ایپی ولید بهتره یا مجازی ها
ویک سوال دیگه اون ایپی ادرسهایی که با 193.شروع میشن جز کدوم هستن مربوط به کشورهای دیگه است
در مورد سئوال اولتون ، اینکه IP ولید بهتر هست یا IP ولید به اشتراک گذاشته شده ، باید خدمتتون عرض کنم هر کدوم از اینها محاسن خودش رو داره .
چنانچه شما از اینترنتتون ، بیشتر برای دانلود استفاده می کنید ، به فرض دانلود از سایت هایی مثل Rapidshare ، بهتر هست که از آیپی ولید استفاده کنید . چون در غیر اینصورت ، هر کدوم از کاربرانی که با آیپی ولید به اشتراک گذاشته شده ، از این سایت به صورت Free دانلود بذاره ، بقیه کاربرانی که از همون آیپی ولید استفاده می کنن ، دیگه نمی تونن از Rapidshare دانلود کنن تا زمانی که دانلود نفر قبل به اتمام برسه .
اما در مثال دیگه ، ممکنه شما قصد راه اندازی شبکه یی رو داشته باشید ، که برخی اطلاعات در اون نیاز به امنیت و محافظت داره . اینجاست که راه بهتر استفاده از همون آیپی ولید به اشتراک گذاشته شده هست . چون در این روش تمامی کاربران ، با یک آیپی مجازی ، به نوعی خودشون رو در پشت سروری که آیپی ولید داره پنهان می کنن و خدمات اینترنت رو از اون سرور می گیرن . ( NAT Server ) مثل شکل زیر :
لیست آیپی های مجازی :
10.0.0.0 - 10.255.255.255
172.16.0.0 - 172.31.255.255
192.168.0.0 - 192.168.255.255
اما در مورد سئوال دومتون ، فکر می کنم این سایت جوابگوی نیاز هاتون باشه :
کد:
http://www.ipaddresslocation.org
تا بعد ...