سلام دوستان مارکش مهم نیست فقط قابلیت دریافت ----h روداشته باشه
Printable View
سلام دوستان مارکش مهم نیست فقط قابلیت دریافت ----h روداشته باشه
----h چیه؟نقل قول:
سیستم دریافت امواج تلوزیونی
Digital video Broadcasting
منظورت اینه که بشه باهاش تلوزیون دید؟!نقل قول:
خب چرا انقدر سخت گقتی!
الان فکر کنم فقط با گوشیهای چینی و کره ای که تو بازار هستن بشه. با جدود 200 تومنم میشه TV دارشو پیدا کرد.
فرقشون از زمینه تا آسموننقل قول:
من ان 77 رو پیشنهاد میکنم
البته نمی دونم الان چقدر شده تو کلوپ قیمت روز گوشی ها از بچه ها بپرس
n77
390000 toman
این گوشی ها این قابلیت رو دارند که تصاویر رو به صورت دیجیتال دریافت کنند نه انالوگ در نتیجه با کیفیت عالی به تمام شبکه های تلویزیونی در هر منطقه ای که انتن دهی داشته باشی دسترسی داری در ضمن در ایران این خدمت فقط در محدوده تهران و کرج فعاله ( طبق اخرین خبری که من دارم ) که اونم باید فعالش کنی و ماهانه مبلغی رو بپردازی .. اینم لینک به سایتی که لیست همه ی گوشی ها رو گذاشته که --- -h دارند.
[HTML]http://www.gsmarena.com/results.php3?sName=&idMaker=0&idAvailability=0&nPr iceLow=0&nPriceHigh=0&idCurrency=0&idFormFactor=0& HeightMax=0&WidthMax=0&ThicknessMax=0&WeightMax=0& idAntenna=0&idOS=0&idDisplay=0&idDisplayRes=0&idTo uchscreen=0&idCamera=0&idCameraFlash=0&idVideoReco rder=0&idExpansionCard=0&idGPS=0&bWLAN=0&bEDGE=0&b GPRS=0&idBluetooth=0&bIR=0&bEmail=0&bWAP=0&bJava=0 &idRadio=0&bMMS=0&idRingtones=0&bGames=0&sColor=&s FreeText=----H[/HTML]
آقای بهزاد چی داری میگی؟!
پولیه؟
!
فکر نمیکنم پولی باشه ها.چون تلوزین اعلام کرده بود کاملا رایگانه.نقل قول:
:16:نقل قول:
در نوع خودش بی نظیر بود
گوشی چینی خودتم که داری میگی آنتن داره باید با آنتن نگاه کنی کیفیتشم خیلی خوب نیست
----H کاملا فرق میکنه چون دیگه TV نیست که آنتن هم نمیخواد :46:
خیلی خیلی بهتره :27:
به نظر من N77 گوشی خوبی هست که ----H داره همچنین یه گوشی سامسونگ هم هست که اسمشو یادم نمیاد :13: :19:
ولی همون N77 خیلی بهتره